• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετικό το τεστ των TROY BAYLISS και VITTORIANO GUARESCHI στο MUGELLO
O Aυστραλός σημείωσε ταχύτερο γύρο 1m51.2, έναν αξιόλογο χρόνο για συνθήκες τεστ
Νέα 14/05/2009 - 23:08
(Mugello Circuit, Italy). Το test του Troy Bayliss με την Desmosedici GP9, μαζί με τον επίσημο test rider Vittoriano Guareschi, τελείωσε σήμερα στην πίστα του Mugello.

Ο Bayliss ευχαριστήθηκε το τριήμερο στην πίστα και έφυγε δηλώνοντας ικανοποιημένος από το ρυθμό που είχε την τελευταία μέρα, όταν σημείωσε ταχύτερο γύρο 1m51.2, έναν αξιόλογο χρόνο για συνθήκες τεστ, που η πίστα δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και με δεδομένο ότι πρώτη φορά οδηγεί μια μοτοσυκλέτα MotoGP 800cc.
Το ρεκόρ πίστας είναι 1m50.0 του Casey Stoner από το 2008.
Ο Vittoriano Guareschi σημείωσε χρόνο 1m51.4, που είναι επίσης εντυπωσιακός.

«Είχα τρεις καλές μέρες στη διάρκεια των οποίων ένιωσα ξανά οδηγός», είπε γελώντας ο Bayliss. «Δεν μου πήρε πολύ να το βρω, αλλά πριν κάποιος νομίσει κάτι άλλο, θα πω ότι είμαι χαρούμενος που πάω προς το αεροδρόμιο για να πάω σπίτι μου στην Αυστραλία. Δεν έχω σκοπό σκοπό να γυρίσω στους αγώνες! Λέγοντας αυτό, διασκέδασα και ελπίζω την ίδια στιγμή να ήμουν χρήσιμος για τον Filippo (Preziosi). Δουλέψαμε κάθε μέρα πάνω σ τη μοτοσυκλέτα και κάθε μέρα μπορούσα να πιέσω περισσότερο, μέχρι που έφτασα να κάνω αξιοπρεπείς χρόνους. Τώρα θα μείνω για λίγο σπίτι και αργότερα τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο θα έλθω στην Ευρώπη για λίγες εβδομάδες. Μπορεί να ξαναοδηγήσω τη μοτοσυκλέτα, δεν ξέρω πότε ακριβώς, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος να παίζω κάποιο ρόλο σε αυτό το πρότζεκτ!»

«Το να δουλεύεις με τον Troy είναι χρήσιμο, γιατί έχει πολύ διαφορετικό στυλ από τον Vittoriano» σχολίασε ο Filippo Preziosi, «και έτσι είναι ενδιαφέρον και αποδοτικό το να ακούς τις εντυπώσεις του από την GP9. Δουλέψαμε στις ρυθμίσεις του πλαισίου, που είναι αρκετά διαφορετικές από αυτές που συνήθως χρησιμοποιούμε και τα αποτελέσματα ήταν ενθαρυντικά, αν και πρέπει να το αναλύσουμε αυτό περισσότερο. Συγχαρητήρια στον Vittoriano που είναι σε φοβερή φόρμα τώρα! Μετά τα φοβερά αποτελέσματα στο επίσημο τεστ της Jerez, εδώ σημείωσε το προσωπικό του καλύτερο χρόνο στο Mugello με 1m51.4s. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε έναν τόσο εργατικό και γρήγορο οδηγό τεστ και για το ότι μπορούμε να ποντάρουμε στην εμπειρία του Troy για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τη μοτοσυκλέτα», κατέληξε ο Ιταλός που βρίσκεται πίσω από την επιτυχία της Ducati στον τομέα των αγωνιστικών της μοτοσυκλετών.

Να σημειώσουμε ότι με αυτόν το χρόνο ο Bayliss θα είχε τον 14ο ταχύτερο γύρο στον αγώνα και με σταθερό γυρολόγιο θα μπορούσε να μπει στη δεκάδα. Βέβαια με την πίστα σε συνθήκες αγώνα ο χρόνος αυτός θα ήταν σίγουρα καλύτερος, οπότε δεν μπορεί να πει κανείς τι θα μπορούσε να κάνει ο Αυστραλός αν αποφάσιζε να ξαναγυρίσει στη δράση.

Επόμενο άρθρο »

Tα MotoGP στο θρυλικό Le Mans

« Προηγούμενο άρθρο

Στο «σφυρί» η Suzuki 500 XR40 του Uncini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα