• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα βρήκαν Schwantz και COTA
Πρεσβευτής της πίστας ο Αμερικανός Πρωταθλητής
Νέα 28/03/2014 - 10:21

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 500cc (1993) Kevin Schwantz και η Circuit of the Americas, έλυσαν τελικά κοινή συναινέσει τις διαφορές τους. Ως μέρος της συμφωνίας, ο Schwantz θα είναι ο επίσημος πρεσβευτής της πίστας και θα δουλέψει στην προώθηση του δεύτερου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, ο οποίος θα λάβει χώρα από 11 έως και 13 Απριλίου.

 

"Ανυπομονώ να γίνω ο πρεσβευτής των αγώνων στους δυο τροχούς για την COTA", δήλωσε ο Schwantz. "Τα GP είναι όλη μου η ζωή και είναι πολύ συναρπαστικό που θα έχω την ευκαιρία να προωθώ την COTA".

 

Εδώ, να θυμίσουμε ότι ο Schwantz - πέρα από το γεγονός ότι βοήθησε στο σχεδιασμό της πίστας - ήταν μέλος της αρχικής συμφωνίας ανάμεσα στην Dorna και στην Full Throttle Productions του Tavo Hellmund. Η εταιρεία του Schwantz, 3FourTexasMGP, είχε τα διαφημιστικά δικαιώματα "... για το MotoGP στην περιοχή του Τέξας, για τα έτη 2013 έως και 2022".

 

Με την αποχώρηση του Hellmund και άλλες επιπλοκές, η αρχική συμφωνία αμφισβητήθηκε και νέες συζητήσεις έγιναν και ολοκληρώθηκαν, χωρίς όμως τη συμμετοχή του Schwantz, ο οποίος και προχώρησε σε μήνυση. Οι δικαστικές διαμάχες με την COTA, ήταν ο λόγος που πέρυσι δεν έδωσε το παρόν στο GP του Τέξας.

 

Kevin είναι ένας μεγάλος Πρωταθλητής και η συνεργασία μαζί του μας δίνει την ευκαιρία να μάθουμε από αυτόν", σχολίασε ο πρόεδρος της πίστας, Bobby Epstein. "Τόσο ο ίδιος, όσο κι εγώ, θέλαμε να είναι μέρος της COTA και είναι φανταστικό που τελικά το καταφέραμε. Μια εξαιρετική αμερικάνικη πίστα κι ένας μεγάλος Αμερικάνος Πρωταθλητής στην ίδια πόλη, δεν μπορούν να είναι χώρια", πρόσθεσε.

 

Να σημειώσουμε ότι ο Schwantz θα συνεργαστεί με την COTA και για φιλανθρωπικούς λόγους. Μάλιστα, αυτό το διάστημα και μέχρι τις 4 Απριλίου, η πίστα θα δωρίζει 1 δολάριο στο Ίδρυμα Marco Simoncelli, για κάθε εισιτήριο που αγοράζεται.

 

"Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη της COTA στο Ίδρυμα Marco Simoncelli, μια φιλανθρωπία που είναι πολύ σημαντική για εμάς που γνωρίζαμε προσωπικά τον Marco και για τους οπαδούς που παρακολουθούσαν την καριέρα του", σχολίασε. Marco ήταν μεγάλος αναβάτης και ένας ιδιαίτερος φίλος για εμένα. Τώρα όλοι οι φίλαθλοι από όλον τον κόσμο, μπορούν να συνδράμουν και να τιμήσουν τη μνήμη του, αγοράζοντας ένα εισιτήριο στο GP του Τέξας".

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP OPEN: Νέα ιδέα

« Προηγούμενο άρθρο

Suppo: Δεν πανικοβαλλόμαστε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα