• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκπληκτος με την pole o Marquez!
Pedrosa: Συνεχίζουμε με θετική σκέψη!
Νέα 22/03/2014 - 23:25

Ο Marc Marquez παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε να πάρει την pole position στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές του Κατάρ. Ο 21χρονος - ο οποίος ήταν εκτός δράσης για ενάμιση μήνα εξαιτίας τραυματισμού - κατάφερε στον τελευταίο του γύρο να γράψει το 1:54.507δ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Bautista.

 

"Είμαι χαρούμενος και είναι έκπληξη που είμαι εδώ, ειδικά μετά τη χτεσινή ημέρα όταν πολλοί αναβάτες ήταν κοντά στην κορυφή και οι οδηγοί της OPEN ήταν πολύ δυνατοί με το μαλακό ελαστικό", σχολίασε ο 21χρονος άσος.

 

"Ωστόσο στα τέταρτα ελεύθερα κάναμε πρόοδο και βρήκαμε το σωστό δρόμο και αποκτώ καλύτερη αίσθηση με κάθε διαδικασία που περνάει. Αύριο ο αγώνας θα είναι δύσκολος και πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Είναι πολλοί οι αναβάτες με διαφορά στο ένα ή δυο δέκατα", πρόσθεσε.

 

"Ποτέ δεν τα έχω δει τόσο αμφίρροπα τα πράγματα στο MotoGP. Θα είναι ωραίο για τους οπαδούς, αλλά δύσκολα για εμένα διότι προς το τέλος του αγώνα δεν ξέρω αν θα αντέξω με το τραυματισμένο μου πόδι".

 

"Δεν είμαι ακόμα τελείως έτοιμος και από αντανακλαστικά χρησιμοποιώ περισσότερο το δεξί μου ώμο και με κουράζει. Ελπίζω όμως ότι με την αδρεναλίνη κατά τη διάρκεια του αγώνα θα το ξεπεράσω και θα τα πάω καλά", δήλωσε.

 

Από την πλευρά του ο Dani Pedrosa πήρε την έκτη θέση, με τη διαφορά του όμως από τον ομόσταυλό του να είναι περίπου στα δυο δέκατα. Παρά την απογοήτευσή του για τη θέση, ο Ισπανός τόνισε ότι θα συνεχίσει να έχει θετική ενέργεια.

 

"Σήμερα τα πράγματα ήταν πολύ αμφίρροπα, ειδικά στους τελευταίους γύρους. Αντικειμενικά, έχουμε καλό ρυθμό και καταφέραμε να κάνουμε ένα γρήγορο γύρο, αν και στο τέλος πήραμε την έκτη θέση. Θα συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε θετικά και αύριο θα τα δώσουμε όλα για τον πρώτο αγώνα της σεζόν", υπογράμμισε.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Τα πάντα μπορούν να συμβούν!

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάρ ΚΑΤ: Την pole ο Πρωταθλητής!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα