• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Κατάρ KAT: Φοβερός Rins!
Έσπασε το όριο του 2:06, η Honda το 1-2!
Νέα 22/03/2014 - 18:18

Δυνατές συγκινήσεις στις σημερινές κατατακτήριες της Moto3, με τις Honda να δείχνουν τη δυναμική τους και να καταφέρνουν να κερδίζουν την πρώτη pole position του 2014!

 

Ο Alex Rins ήταν αυτός που έκανε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, αποδεικνύοντας όχι μόνο το προσωπικό του ταλέντο αλλά και τις πολλές δυνατότητες της νέας μοτοσυκλέτας της Honda! Ο Rins και η Honda"χτύπησαν" όταν έπρεπε και πλέον ατενίζουν με μεγάλη αισιοδοξία τον αυριανό αγώνα.

 

Δίπλα του, στην πρώτη σειρά, ακόμα μια Honda! Το ανεβασμένο επίπεδο των οδηγών της Estrella Galicia φαινόταν σε όλες τις προηγούμενες διαδικασίες και σήμερα, το δίδυμο της Honda έκανε το 1-2 για τον κατασκευαστή! Ο Alex Marquez ήταν εξαιρετικός και πλησίασε στα 0,152δ το χρόνο του ομόσταυλού του.

 

Καλύτερη ΚΤΜ - τρίτη στην κατάταξη - αυτή του Jack Miller, με τον Αυστραλό να βελτιώνεται και να έχει καλό ρυθμό, παρά τα τέσσερα δέκατα που υπολείπεται από την Honda του Rins. Ο αυριανός αγώνας θα είναι οπωσδήποτε συναρπαστικός!

 

Στη συνέχεια έχουμε το δίδυμο της περσινής Πρωταθλήτριας ομάδας, της Team Calvo. Οι Kornfeil και Vinales έκλεισαν την πεντάδα, με τον δεύτερο όμως να είναι σχεδόν εννέα δέκατα πιο αργός από την Honda! Ακολουθούν δυο Βρετανοί και αν ο Danny Kent ήταν βέβαιο ότι θα ήταν δυνατός, θετική έκπληξη αποτέλεσε η - και πάλι - πολύ καλή παρουσία του John McPhee!

 

Πολύ κάτω από τον καλό του εαυτό, ο Romano Fenati - που είχε κυριαρχήσει σε όλες τις προηγούμενες διαδικασίες - ολοκλήρωσε στην όγδοη θέση και 1,1δ πίσω από τον πρώτο. Τελευταίος στην τρίτη σειρά του αυριανού grid ο Antonelli που σκαρφάλωσε στην ένατη θέση κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή!

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο ομόσταυλος του Fenati, Francesco Bagnaia, ο οποίος κέρδισε για 15 χιλιοστά τον 11ο Oliveira που ήταν και η καλύτερη Mahindra σήμερα. Ο Θανάσης Σίσσης μπήκε στην πίστα παρά το γεγονός ότι χτες είχε υψηλό πυρετό. Τα αντιπυρετικά έδρασαν ως ένα βαθμό, αλλά ο Σίσσης δεν ήταν σε κατάσταση που θα του επέτρεπε να παλέψει για κάτι καλύτερο από την 29η θέση.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Κατάρ ΚΑΤ: O Rabat την pole!

« Προηγούμενο άρθρο

Χαρούμενος ο Bautista

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα