• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Espargaro: Στόχος η πρώτη σειρά!
Θα παλέψουμε για το βάθρο την Κυριακή
Νέα 22/03/2014 - 12:39

Ακόμα μια φανταστική εμφάνιση-παρουσία του Aleix Espargaro στην πίστα του Κατάρ, στη δεύτερη ημέρα του 1ου Γύρου Πρωταθλήματος MotoGP. Ο Ισπανός της NGM Forward κατάφερε να κάνει τον καλύτερο χρόνο και στα δυο ελεύθερα σήμερα (ΕΔ2+ΕΔ3).

 

O 24χρονος άσος βρήκε γρήγορα ρυθμό με το σκληρό ελαστικό και ήταν ανταγωνιστικός, ενώ στη συνέχεια κατάφερε να εκμεταλλευτεί και πάλι το έξτρα μαλακό ελαστικό, αυξάνοντας τη διαφορά του από το δεύτερο στο 0,413δ.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που κλείνω τη δεύτερη ημέρα εδώ, με την πρώτη θέση στην κατάταξη. Είχαμε καλό ρυθμό αγώνα με το σκληρό ελαστικό, ενώ σημειώσαμε πρόοδο και με το μαλακό ελαστικό. Το στήσιμο της μοτοσυκλέτας μας είναι καλό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά", εξήγησε ο Ισπανός άσος.

 

Παρά το γεγονός ότι η μοτοσυκλέτα του χάνει πάρα πολύ σε τελική ταχύτητα από τις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες (16χλμ/ώρα) - κάτι που μετράει στη μεγάλη ευθεία της πίστας του Κατάρ - εν τούτοις ο Aleix Espargaro αρχίζει και πιστεύει ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη και να πάρει ένα βάθρο στο μεθαυριανό αγώνα!

 

"Αύριο, στόχος μας είναι η πρώτη σειρά που θα μας βοηθήσει να παλέψουμε για το βάθρο την Κυριακή. Γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, δεδομένου ότι χάνουμε πολύ στην ευθεία, αλλά το να είμαστε πρώτοι επί δυο ημέρες, είναι ένα φανταστικό επίτευγμα. Όλοι στην ομάδα είμαστε ενθουσιασμένοι και με μεγάλο κίνητρο για τη συνέχεια", ολοκλήρωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

UPDATED Lorenzo: Μια από τα ίδια!

« Προηγούμενο άρθρο

φωτ. της Ημέρας: "Ο γάμος μου..."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα