• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο TROY BAYLISS με την GP9 @ MUGELLO
"Eλπίζω στο τέλος να μπορώ να δώσω κάποιες χρήσιμες πληροφορίες στον Filippo"
Νέα 12/05/2009 - 20:26
Mugello Circuit (Italy). Ο Troy Bayliss συμπλήρωσε την πρώτη μέρα δοκιμών με την Desmosedici GP9 στην πίστα του Mugello, όπου βρέθηκε δίπλα στον επίσημο δοκιμαστή της Ducati, τον Vittoriano Guareschi.

Από τον τελευταίο Αγώνα του 2006 στην Valencia, όπου ο Αυστραλός κέρδισε τον τελευταίο αγώνα της εποχής των 990cc στα ΜotoGP, είχε να οδηγήσει μοτοσυκλέτα της κορυφαίας κατηγορίας ο Bayliss. Σήμερα πήρε την πρώτη του γεύση από τα 800cc και αυτή ήταν η πρώτη φορά που οδήγησε μετά το τεστ της 1198 στο Portimao, όπου είχε βρεθεί στην πίστα μαζί με τον συνεργάτη μας Δημήτρη Διατσίδη. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε τελείωση την αγωνιστική του καριέρα με διπλή νίκη στην ίδια πίστα και τον τρίτο του τίτλο στα WSBK. />
"Είναι η πρώτη φορά που οδηγώ από την παρουσίαση της 1198 στο τέλος της περασμένης σεζόν στο Portimao", είπε ο Αυστραλός. "Ήταν ωραίο να ξεσκονίζεις τη φόρμα σου και με το Mugello που είναι απαιτητική πίστα από φυσική κατάσταση, ήταν μια καλή γυμναστική! Τελευταία φορά που οδήγησα μια μοτοσυκλέτα GP ήταν στην Valencia και ήταν 990cc, αλλά τα 800αρια δεν είναι απλά πιο αδύναμες μοτοσυκλέτες και χρειάστηκε αυτή η μέρα για να πάρω την αίσθηση τους. Δεν μπορώ να περιμένω να ξαναβγώ εκεί έξω αύριο και την Πέμπτη και ελπίζω στο τέλος να μπορώ να δώσω κάποιες χρήσιμες πληροφορίες στον Filippo (Preziosi)”, συμπλήρωσε ο «Βaylisstic», που σαν βαλιστικός πύραυλος θέλει να βρίσκει την ευκαιρία να οδηγεί τις ταχύτερες μοτοσυκλέτες του πλανήτη .

Εμείς μάθαμε από την Ducati ότι το τεστ αυτό ήταν κάτι που του είχε υποσχεθεί ο Claudio Domenicali, ο Γενικός Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος, αλλά και του τμήματος παραγωγής, μετά το τέλος της περσινής χρονιάς.
Βέβαια το εργοστάσιο περιμένει και τις παρατηρήσεις του, για να επιβεβαιώσει ή όχι το δρόμο εξέλιξης προς τη μοτοσυκλέτα του 2010!

Επόμενο άρθρο »

O θεσμός του paddock girl του μήνα ξαναγυρνά στο motoGP world

« Προηγούμενο άρθρο

Αναδιάρθρωση στη Ducati

Χορηγοί