• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αναδιάρθρωση στη Ducati
Απ΄τον αγώνα του LeMan αλλαγές στην ομάδα της Ducati...
Νέα 12/05/2009 - 11:42
Ο πολύπειρος μηχανικός Juan Martinez θα είναι από τον αγώνα του Le Mans ο επικεφαλής της ομάδας του Nicky Hayden σύμφωνα με απόφαση του επικεφαλής της ομάδας, Livio Suppo.

Ο Martinez έχει συνεργαστεί με την Ducati το 2006 όταν στην ομάδα ήταν ο Sete Gibernau. «Ο Juan έχει δουλέψει με την Ducati και μιλάει καλά Αγγλικά και Ιταλικά, άρα ταίριαξε απόλυτα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω ισχυρό προσωπικό πίσω μου και είναι ενθαρρυντικό να βλέπεις τη Ducati να κάνει τα πάντα και να δουλεύει σκληρά για να με βοηθήσει. Η ομάδα είναι πολύ σημαντική για το άθλημα, αλλά είναι στο χέρι του αναβάτη να παίξει το ρόλο του και να κάνει τη διαφορά, έτσι ελπίζω να βρω το ρόλο μου σύντομα», είπε ο Πρωταθλητής του 2006 ο οποίος προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να δείξει τις δυνατότητές του πάνω στην απαιτητική Desmosedici GP9.

Ο μέχρι πρότινος αρχιμηχανικός του Hayden, Cristhian Pupulin θα ασχοληθεί από δω και στο εξής περισσότερο με τον τομέα του που είναι τα ηλεκτρονικά. «Μετά από τον αγώνα της Jerez, είχαμε μερικές συσκέψεις για να αναλύσουμε τις τεχνικές και οργανωτικές δομές μας, με στόχο να βελτιώσουμε γενικά την απόδοση των αναβατών μας.

Βγάλαμε το συμπέρασμα ότι μετά την έναρξη της σεζόν σχεδόν κανένας από τους αναβάτες μας δεν έφτασε τα επίπεδα των δοκιμών του χειμώνα. Ίσως λοιπόν αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να φέρουμε ένα νέο τεχνικό πακέτο ηλεκτρονικών για να τονώσουμε την απόδοση μας μέσα στην πίστα και να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τους αναβάτες της Ducati.

 Επίσης αλλάζουμε τη δομή της ομάδας στις αναβαθμίσεις των ηλεκτρονικών και ο Cristhian Pupulin θα έχει περισσότερο χρόνο στο ρόλο του συντονιστή, που χρειαζόμαστε για να εξελίξουμε την GP9. Είναι ευχάριστη η επιστροφή του Juan, ο οποίος δούλεψε μαζί μας και το 2006 και είμαστε σίγουροι ότι θα προσαρμοστεί γρήγορα στη ζωή της Ducati Marlboro Team», σχολίασε από την πλευρά του ο Livio Suppo.

Επόμενο άρθρο »

Ο TROY BAYLISS με την GP9 @ MUGELLO

« Προηγούμενο άρθρο

Στο δρόμο προς την ... 100άρα

Χορηγοί