• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Έτοιμος για την 19η σεζόν του!
Θα δώσω μεγάλες μάχες και θα παλέψω για βάθρα!
Νέα 20/03/2014 - 10:09

Όταν τα φώτα σβήσουν το βράδυ της Κυριακής και ο θόρυβος των μοτοσυκλετών σκεπάσει κάθε τι άλλο στον περιβάλλοντα χώρο της πίστας του Κατάρ, ο Valentino Rossi θα ξεκινά την 19η περιπέτειά του στα GP!

 

Σε ηλικία 35 χρονών και 35 ημερών - την Κυριακή - ο Vale θα είναι ο γηραιότερος πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής που θα συμμετάσχει σε αγώνα της μεγάλης κατηγορίας, μετά τον Giacomo Agostini (1977)!

 

Ο Rossi κέρδισε τους εφτά από τους εννέα Τίτλους του στη μεγάλη κατηγορία, ενώ πέρυσι κατάφερε - μετά από δυο χρόνια στην Ducati - να πάρει την πρώτη του νίκη (την 80η στη μεγάλη κατηγορία) στον αγώνα της Ολλανδίας. Φέτος, ο στόχος του Valentino Rossi δεν είναι άλλος από το να χτυπήσει επί ίσοις όροις τους τρεις Ισπανούς...

 

"Είμαι ευχαριστημένος από τα χειμερινά τεστ, διότι ήμουν δυνατός και γρήγορος τόσο στην Sepang όσο και στο Phillip Island. Νοιώθω σε καλή κατάσταση και είμαι χαρούμενος με την ατμόσφαιρα στο γκαράζ. Βελτιώσαμε τα αδύναμα σημεία μου από πέρυσι, είμαστε καλοί με τα ελαστικά στον ένα γύρο και σε το ρυθμό αγώνα. Είμαι λοιπόν έτοιμος να ξεκινήσω".

 

"Οι αντίπαλοί μας είναι επίσης πολύ γρήγοροι και πιστεύω ότι θα δούμε συναρπαστικούς αγώνες. Ανυπομονώ να δώσω μεγάλες μάχες και να παλέψω για θέσεις στο βάθρο". Στη συνέχεια εξήγησε πως οι νέοι κανονισμοί της OPEN, ενδεχομένως να αλλάξουν το χαρακτήρα των αγώνων φέτος. Τόσο η NGM Forward, όσο και η Ducati, θα έχουν το έξτρα μαλακό ελαστικό που θα τους βοηθήσει να πλασαριστούν καλύτερα στις κατατακτήριες και να πιέσουν δυνατά στις αρχές του αγώνα.

 

"Φέτος έχουμε πολλά καινούργια πράγματα. Θα είναι σημαντικό να κατανοήσουμε όλες αυτές τις αλλαγές, τι ακριβώς αλλάζει. Θεωρώ ότι ο Aleix, όσο και τα παιδιά στην Ducati, θα είναι πολύ δυνατοί τόσο στον ένα γύρο, όσο και σε ρυθμό αγώνα. Έτσι, οι αγώνες θα είναι πολύ διαφορετικοί σε σχέση με πέρυσι και ειδικά στην αρχή, στο πρώτο κομμάτι του κάθε αγώνα", υπογράμμισε.

 

Φέτος, το συμβόλαιο του Rossi με την Yamaha λήγει και ο Ιταλός θρύλος τονίζει ότι "... θέλω να συνεχίσω, αλλά θέλω να είμαι και ανταγωνιστικός απέναντι στους άλλους. Τα αποτελέσματα θα είναι σημαντικά για το μέλλον μου".

 

Επόμενο άρθρο »

φωτ. της Ημέρας: "Το τσίμπημα της σφήκας"

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Όπλο μας το seamless!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA