• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Όπλο μας το seamless!
Επιβεβαιώνει τις σημαντικές αλλαγές στο κιβώτιο
Νέα 20/03/2014 - 09:42

Ο Jorge Lorenzo, σχολιάζοντας τις αλλαγές της Movistar YZR-M1, επιβεβαίωσε ότι σημαντικά βήματα προόδου έγιναν αναφορικά με το seamless κιβώτιο της εταιρείας, ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινά σε μερικές ώρες στο Κατάρ.

 

"Η μοτοσυκλέτα με τις αλλαγές (σ.σ. 20 λίτρα καύσιμο) δουλεύει καλύτερα τώρα και λύσαμε το θέμα με τον κινητήρα, ρυθμίζοντας τα ηλεκτρονικά ώστε να εξισορροπήσουμε την επιθετική συμπεριφορά του στις εκκινήσεις", σχολίασε. "Τώρα, η απόκρισή του είναι πιο ομαλή, ενώ μπορούμε να βασιστούμε και στο ολοκληρωμένο seamless κιβώτιο, που αποτελεί καλό νέο για εμάς".

 

Το Κατάρ φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις στον Ισπανό πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ο οποίος πέρυσι πήρε την πέμπτη του νίκη στο Losail - ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Stoner - ενώ πάντα ξεκινάει από την πρώτη σειρά τους αγώνες και ποτέ δεν έχει τερματίσει εκτός βάθρου!

 

"Όσο για την πίστα, δεν χρειάζεται να πω ότι η δομή της είναι καλή για την Yamaha και για εμένα", συνέχισε. "Κέρδισα εδώ τους δυο προηγούμενους αγώνες και το μόνο που περιμένουμε να δούμε, είναι η συμπεριφορά των νέων ελαστικών. Ειδικά σ' αυτήν την άσφαλτο, όπου συνήθως έχει πολύ άμμο εξαιτίας της ερήμου".

 

"Το Πρωτάθλημα θα είναι ακόμα πιο αμφίρροπο απ' ότι πέρυσι και μόνο στην αρχή ο Marquez ξεκινά ως το φαβορί. Μετά ακολουθεί ο Dani κι εγώ, αλλά και ο Valentino θα είναι περισσότερο διψασμένος από το 2013. Όσο για το ρυθμό του Marquez, θα πρέπει να περιμένουμε πριν πούμε το οτιδήποτε. Είναι πολύ δυνατός και πολύ γρήγορος. Ίσως να μην ξεκινά ιδανικά τη σεζόν (σ.σ. μετά τον τραυματισμό του) αλλά οπωσδήποτε θα είναι κοντά στο 100%".

 

Τέλος, αναφέρθηκε στα ελαστικά της Bridgestone και στις επεμβάσεις που έκανε κατά τη διάρκεια του χειμώνα, σε παλιούς τραυματισμούς του. "Νοιώθω πιο σίγουρος ενόψει του πρώτου αγώνα, ειδικά μετά το γεγονός ότι βελτιωθήκαμε με τα καινούργια ελαστικά στην πίστα της Αυστραλίας. Το χειμώνα έκανα τρεις επεμβάσεις για να βγάλω πλάκες και μέταλλα από την κλείδα και το χέρι μου. Είμαι κοντά στο 100% πια και πιστεύω ότι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να πιέσω στο όριο στο Κατάρ".

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Έτοιμος για την 19η σεζόν του!

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάρ: Η συνέντευξη τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA