• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSS: Ιστορική νίκη της MV
O Julez Cluzel στο ψηλότερο σκαλί!
Νέα 23/02/2014 - 13:46

O Julez Cluzel κατάφερε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την πτώση των Kenan Sofuoglu & Michael Vd Mark, στην επανεκκίνηση του Αγώνα των Supersport - που είχε διακοπεί λόγω λαδιών στην πίστα - και έτσι έδωσε στην θρυλική MV Agusta την πρώτη της νίκη σε παγκόσμιο επίπεδο, από το 1976, όταν ο Giacomo Agostini είχε κερδίσει στο Nürburgring. 

 

Ο Αγώνας ξεκίνησε με τον κυρίαρχο των δοκιμών Sofuoglu (Kawasaki) να είναι μπροστά και να δίνει τη μάχη με τους Vd Mark (Honda) και Tamburini (Kawasaki). Πλησιάζοντας τα 2/3 του Αγώνα ο Kennedy (Honda) έπεσε και η πίστα γέμισε λάδια με αποτέλεσμα να βγει η κόκκινη σημαία και ο Αγώνας να συνεχιστεί αργότερα για τους 5 γύρους που απέμεναν.

Ο Sofuoglu και πάλι ξεκίνησε καλύτερα, αλλά στο 2ο γύρο ο Vd Mark μπλέχτηκε μαζί του και έπεσαν και οι δύο!

Ο Marino (Kawasaki) έμεινε μπροστά με τους Cluzel και De Rosa (Honda) πίσω του, ενώ κοντά ήταν και οι Coghlan (Yamaha) και Tamburini. 'Ενα γύρο και δύο στροφές πριν το τέλος ο Cluzel έκανε ένα θαυμάσιο πέρασμα στα Lukey Heights και η πρώτη νίκη της MV και του ίδιου ήταν γεγονός. Στο βάθρο τον ακολούθησαν τελικά οι Coghlan και De Rosa.

 

Δείτε στο συνοδευτικό αρχείο τα αποτελέσματα αναλυτικά. 

Επόμενο άρθρο »

SBK: H Suzuki την 1η νίκη της χρονιάς

« Προηγούμενο άρθρο

φωτ. της Ημέρας: "Στο φυσικό του περιβάλλον"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα