• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Τα νέα χρώματα της Aprilia
Έκανε την έκπληξη, αλλάζοντας look!
Νέα 20/02/2014 - 14:59

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του πρώτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK, η Aprilia αποκάλυψε τα νέα χρώματα της ομάδας της, ξεφεύγοντας από την παράδοση των τελευταίων ετών και αντικαθιστώντας τις γνώριμες επιλογές του μαύρου και κόκκινου.

 

Το ασημί κυριαρχεί στις νέες εργοστασιακές RSV4, ενώ υπάρχουν και μερικές πινελιές μαύρου με κόκκινο. Το αποτέλεσμα υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό οι άνθρωποι της ομάδας. Ο Team Manager δήλωσε χαρακτηριστικά: "Είναι ένα από τα πιο όμορφα και μοναδικά σχέδια που βρέθηκαν ποτέ σε πίστα".

 

Για να προσθέσει: "Ένα μεγάλο μέρος των αγωνιστικών μοτοσυκλετών, προφανώς εκτός της απόδοσής τους, είναι και η αισθητική πλευρά. Πρόκειται για αποκλειστικά οχήματα, κινητά αγάλματα για να τα θαυμάζει ο κόσμος και η RSV4 έχει οπωσδήποτε χαράξει τη δική της ιστορία σ' αυτόν τον τομέα".

 

Για τη νέα εμφάνιση μίλησαν και οι αναβάτες της ομάδες. "Πολύ σπάνια μια μοτοσυκλέτα με έχει εντυπωσιάσει, όπως αυτή εδώ", σχολίασε ο Marco Melandri, υπογραμμίζοντας ότι "...δείχνει ταυτόχρονα επιθετική και κομψή. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που την είδα".

 

Από την πλευρά του, ο Sylvain Guintoli είπε: "Είναι απλά όμορφη! Οι γραμμές της φωνάζουν ταχύτητα και τα πάντα είναι στη σωστή θέση ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη απόδοση. Τα νέα χρώματα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Αν είναι τόσο γρήγορη, όσο όμορφη, οι αντίπαλοί μας δεν έχουν καμμία ελπίδα".

 

Επόμενο άρθρο »

φωτ. της Ημέρας: "Χειμωνιάτικο ταξίδι"

« Προηγούμενο άρθρο

Έσπασε το πόδι του ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα