• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Επόμενη στάση Jerez
Εντείνονται οι προετοιμασίες των ομάδων
Νέα 16/02/2014 - 12:20

Καθώς είμαστε στην αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, οι ομάδες προετοιμάζονται πυρετωδώς για να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμες και το επόμενο τεστ στην Jerez - από 18 ως 20 του μήνα - θα τους δώσει αυτήν ακριβώς την ευκαιρία.

 

Το grid της μεσαίας κατηγορίας θα βρεθεί στο κυνήγι του Tito Rabat, του αναβάτη που πήρε την πρώτη θέση στο τεστ της Βαλένθια, συνεχίζοντας τη δουλειά του με τη νέα του ομάδα. Στην Jerez, ο 24χρονος Ισπανός που συγκαταλέγεται στα φαβορί της κατηγορίας, θα συνεχίσει τα "σταθερά βήματα..." προόδου που σημείωσε.

 

Πολλά θα είναι τα βλέμματα και στον Maverick Vinales (στη φωτό), ο οποίος δείχνει φανταστική προσαρμοστικότητα πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την ταχύτητά του στην Βαλένθια, παίρνοντας την πρώτη θέση την τελευταία ημέρα των δοκιμών και τη δεύτερη στα συνδυασμένα αποτελέσματα! Από την άλλη, ο πρώην μεγάλος του αντίπαλος στην Moto3 και πλέον ομόσταυλός του, Luis Salom, θα θέλει να μειώσει τη διαφορά του μισού δευτερολέπτου που τον χωρίζει από τον συμπατριώτη του.

 

Την ανοδική του πορεία συνεχίζει και ο Takaaki Nakagami, ο οποίος με την αλλαγή του στην Idemitsu Honda, είναι έτοιμος να κάνει δυνατό Πρωτάθλημα και να διεκδικήσει πρωτιές στην κατηγορία! Φυσικά δεν θα πρέπει να αμελήσουμε να αναφερθούμε στον πολύ καλό Tom Luthi, με τον Ελβετό να είναι ενθουσιασμένος για την "...πολύ θετική" παρουσία του στην Βαλένθια.

 

Στην Jerez θα είναι και οι αναβάτες της NGM Forward, Mattia Pasini και Simone Corsi, όπου και θα παρουσιάσουν, την ερχόμενη Τρίτη σύμφωνα με το motogp.com, τη νέα τους "Forward KLX" μοτοσυκλέτα. Οι δυο τους απουσίαζαν από την Βαλένθια, με τις φήμες να λένε ότι αυτό έγινε επειδή δεν είχαν μοτοσυκλέτες, μιας και η ομάδα δεν πλήρωσε την FTR! Αν πραγματικά την Τρίτη γίνει η παρουσίαση της "Forward KLX" που παραπέμπει σε πλαίσιο φυσικά της Kalex, τότε σαφώς οι φήμες θα αποδειχθούν αληθινές.

 

Ωστόσο η ίδια η Kalex το διαψεύδει αυτό, τονίζοντας ότι υπάρχει δέσμευση με τις ήδη υπάρχουσες ομάδες να μην προμηθεύσει άλλες στο Πρωτάθλημα της Moto2 φέτος. Επιπροσθέτως ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της Forward που διαψεύδει με τη σειρά της ότι έχει υπάρξει καθυστέρηση πληρωμών. Ο μίτος αυτός αναμένεται να ξεδιπλωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, με το συγκεκριμένο μπέρδεμα να μην δείχνει να επηρεάζει - ακόμα τουλάχιστον - τους Aleix Espargaro και Colin Edwards στο MotoGP.

 

Επόμενο άρθρο »

Φωτ. της Ημέρας: "Κ8 στο καρνάγιο"

« Προηγούμενο άρθρο

Τέλος στη συνεργασία Stoner-HRC

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα