• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τέλος στη συνεργασία Stoner-HRC
Δεν θα συνεχίσει ως δοκιμαστής της ομάδας
Νέα 16/02/2014 - 12:17

Όλα δείχνουν ότι ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής του MotoGP, Casey Stoner, δεν θα συνεχίσει ως δοκιμαστής για την ομάδα της Honda το 2014. Οι πρώτες πληροφορίες από τα τέλη του περασμένου έτους, ήθελαν τον Αυστραλό να υπογράφει ανανέωση στη συνεργασία του με το HRC, μετά τα πολλά τεστ στα οποία συμμετείχε στην Ιαπωνία.

 

Τα νεότερα δεδομένα όμως, θέλουν τον Stoner - ο οποίος έφυγε από το MotoGP στα τέλη του 2012 - να μην παίρνει μέρος σε τίποτα που να έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Και η επιθυμία του αυτή, παρά τα όσα βγήκαν στη δημοσιότητα νωρίτερα, μάλλον θα τον κάνει να αρνηθεί την προσφορά του HRC για τη φετινή σεζόν.

 

Ο Livio Suppo, ο οποίος έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην μετακίνηση του Stoner στην Ducati το 2007 και στην Honda το 2011, δήλωσε σχετικά: "Είμαστε ακόμα στις συζητήσεις, αλλά δεν είναι βέβαιο αν θα προχωρήσουμε. Η αίσθησή μου είναι ότι ο Stoner πραγματικά θέλει να μείνει εκτός φέτος".

 

"Το σέβομαι απόλυτα αυτό και θεωρώ ότι αν τελικά κάνουμε κάτι, θα είναι μικρότερου βαθμού από την περσινή χρονιά", πρόσθεσε. Την ίδια αίσθηση φαίνεται ότι έχει και ο αντιπρόεδρος του HRC, Shuhei Nakamoto, ο οποίος τόνισε: "Μας είπε ότι δεν θέλει να κάνει κάτι φέτος. Ο Casey βέβαια είναι ο Casey κι έτσι ποτέ δεν ξέρεις".

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Επόμενη στάση Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτ. της Ημέρας: "Τοπίο στην ομίχλη"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα