• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha: Καμμία επαφή με Telefonica
Δεν υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα βασικού χορηγού
Νέα 13/02/2014 - 18:15

Ο Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος της Yamaha, Lin Jarvis, υπογράμμισε με δηλώσεις του ότι για την ώρα και παρά την έντονη φιλολογία των περασμένων εβδομάδων, δεν υπάρχουν επαφές της Yamaha με τον γίγαντα στις τηλεπικοινωνίες, Telefonica.

 

"Υπήρχαν φήμες ότι η Telefonica θα επιστρέψει, ήδη από τότε που αποχώρησε. Τις γνωρίζω αυτές τις φήμες. Εμείς δεν έχουμε προβεί σε καμμία επαφή με τους ανθρώπους της Telefonica κι έτσι όλα αυτά παραμένουν φήμες", σχολίασε ο Jarvis, προσθέτοντας: "Αν όμως η Telefonica επέστρεφε, τότε θα ήταν πολύ ωραίο να το έκανε μαζί μας".

 

Η Telefonica (με την Movistar) κέρδισαν το 2000 τον Τίτλο στα 500cc με τον Kenny Roberts (Suzuki), προτού πάνε στην Honda του Gresini το 2003 φέρνοντας μαζί και τον Ισπανό αστέρα Sete Gibernau.

 

Ο τελευταίος έχασε το Πρωτάθλημα το 2003 και 2004 από τον Rossi, ο οποίος είχε πάει από την Honda στην Yamaha, με τον άλλο οδηγό του Gresini - Marco Melandri - να τερματίζει δεύτερος πίσω από τον Vale το 2005.

 

Στο τέλος της σεζόν αυτής, εντελώς ξαφνικά η Telefonica αποχώρησε του Πρωταθλήματος, προφανώς επειδή έχασε τον Dani Pedrosa, το νέο αστέρι από την Ισπανία που ανέβαινε στη μεγάλη κατηγορία. Ο Pedrosa είχε ακονίσει το ταλέντο του στο MoviStar Activa Cup(με τον Alberto Puig) και στη συνέχεια αγωνιζόταν με τα χρώματα της Telefonica στα 125 και 250cc.

 

Ωστόσο το 2006, χρονιά που ανέβηκε στην εργοστασιακή ομάδα της Honda, άλλαξε στα χρώματα της Repsol, με τα οποία αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Valencia: Συνδυασμένοι χρόνοι

« Προηγούμενο άρθρο

Άρχισε τη μετάβαση η Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα