• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος για τη νέα σεζόν ο Sykes!
Ανυπομονώ να δω πως θα ξεκινήσουμε τη σεζόν
Νέα 12/02/2014 - 12:56

Ο Πρωταθλητής Tom Sykes δηλώνει πανέτοιμος να ριχτεί στη μάχη των SBK και να υπερασπιστεί με επιτυχία τον Τίτλο του. Η πρώτη αγωνιστική της σεζόν 2014 θα διεξαχθεί στο Phillip Island από 21 ως 23 Φεβρουαρίου, ενώ το μοναδικό επίσημο τεστ θ διεξαχθεί στις 17 και 18 του μήνα.

 

Ο Sykes έχει κάθε λόγο να νοιώθει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του, έχοντας κατακτήσει την κορυφή σε κάθε ιδιωτικό τεστ, πριν το τελευταίο της Αυστραλίας. Πράγματι ο Sykes - ο οποίος πρόσφατα στην Jerez ήταν πρώτος, ένα δέκατο μπροστά από τον ομόσταυλό του - θεωρεί ότι η Kawasaki έχει κάνει κάποιες "μικρές αλλαγές" που θα κάνουν την ZX-10R του 2014 ακόμα πιο ανταγωνιστική.

 

"Κάναμε καλή δουλειά, παρά το ότι ο καιρός ήταν ασταθής. Βρήκαμε κάποια μικρά αλλά καλά πράγματα. Οι αλλαγές που κάναμε το χειμώνα στο set-up, βελτίωσαν την απόδοσή μας σε συνθήκες αέρα. Οι μικρές αλλαγές που κάναμε στην ισορροπία της μοτοσυκλέτας, μας βοήθησαν με την αίσθηση του μπροστινού τμήματος", σχολίασε ο Βρετανός.

 

"Τόσο εγώ, όσο και η μοτοσυκλέτα είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες και ανυπομονώ να βρεθώ στην Αυστραλία την επόμενη εβδομάδα. Έχουμε ακόμα δυο ημέρες δοκιμών μπροστά μας, λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, όταν και θα έχουμε την ευκαιρία να διευθετήσουμε και κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες", πρόσθεσε.

 

"Θα είμαστε πανέτοιμοι για το πρώτο Σ/Κ των αγώνων. Η ατμόσφαιρα και το περιβάλλον στην ομάδα μας είναι ήρεμο και ανυπομονώ να δω πως θα ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά".

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Valencia: Ημέρα 1

« Προηγούμενο άρθρο

Διάττοντες αστέρες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA