• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dall'Igna: Η Ducati μπορεί την κορυφή!
Πεπεισμένος για την ανάκαμψη των κόκκινων στα SBK
Νέα 27/01/2014 - 16:35

Ο νέος Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse, Luigi Dall'Igna, εμφανίστηκε σίγουρος ότι η 1199 Panigale θα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, στο φετινό Πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει στις 23 Φεβρουαρίου.

 

Αιχμή του δόρατος της νέας προσπάθειας της Ducati στα SBK, θα είναι οι Chaz Davies και Davide Giugliano, με τους κόκκινους να ξεκινούν νέα συνεργασία με την Feel Racing το 2014. Ο Dall'Igna, παρά το ότι τονίζει ότι ο δρόμος προς τις επιτυχίες μόνο εύκολος δεν είναι, ήταν αισιόδοξος στη σημερινή παρουσίαση της ομάδας στην Μπολόνια.

 

"Τα τελευταία αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά. Οι αναβάτες μας ήταν σε θέση να πετύχουν καλούς χρόνους, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι έκαναν θετικά σχόλια σχετικά με τη μοτοσυκλέτα", δήλωσε. "Αυτό είναι και το σημείο κλειδί, ειδικά αν αναλογιστούμε την εμπειρία τους από τις πρόσφατες σεζόν και το γεγονός ότι και οι δυο οδηγούσαν μοτοσυκλέτες που αποτελούσαν σημείο αναφοράς στο Πρωτάθλημα. Οι δυο τους μας δίνουν την κατάλληλη πληροφόρηση, ώστε να εξελίξουμε την 1199 Panigale με τον καλύτερο δυνατό τρόπο", πρόσθεσε.

 

"Φυσικά έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά είμαι βέβαιος και αισιόδοξος και πιστεύω ότι στην πορεία της φετινής χρονιάς, θα φέρουμε τη μοτοσυκλέτα εκεί ακριβώς που της αρμόζει", ολοκλήρωσε.

 

Την ίδια άποψη είχε και ο Paolo Ciabatti (Sporting Director του Ducati Corse). "Πήραμε την απόφαση, για μια ακόμη φορά, να λειτουργήσουμε την ομάδα μας στα SBK σε συνεργασία με την Feel Racing", είπε. "Έχουμε δυο νέους αναβάτες, οι οποίοι εκτός του ότι είναι νεαροί σε ηλικία, είναι και πολύ φιλόδοξοι και ανταγωνιστικοί. Μαζί τους, είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε τα αποτελέσματα που περιμένουμε. Δεν θα είναι εύκολο να κερδίσουμε απέναντι στις τετρακύλινδρες, αλλά πιστεύουμε ότι θα φέρουμε καλά αποτελέσματα φέτος και θα χαροποιήσουμε τους οπαδούς μας", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Η παρουσίαση της Ducati Superbike Team

« Προηγούμενο άρθρο

Giugliano: Είναι φανταστική!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA