• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Giugliano: Είναι φανταστική!
Foti: Θα τα δώσουμε όλα για τους οπαδούς!
Νέα 27/01/2014 - 14:54

Εκστασιασμένος ήταν ο Davide Giugliano με την 1199 Panigale, καθώς ο Ιταλός άσος βρέθηκε δίπλα στον Chaz Davies στα αποκαλυπτήρια της ιταλικής μοτοσυκλέτας στην Μπολόνια, σήμερα το μεσημέρι.

 

Ο Giugliano δεν κρατιέται για το επίσημο ντεμπούτο του στο Πρωτάθλημα των SBK με την ομάδα των κόκκινων και δήλωσε απολύτως έτοιμος για τον πρώτο αγώνα της σεζόν στις 23 Φεβρουαρίου. "Η νέα μου Panigale είναι κάτι το φανταστικό και την ένιωσα από την πρώτη στιγμή δική μου! Είμαι πολύ χαρούμενος με την πορεία της εξέλιξής της και αυτό είναι κάτι το πολύ θετικό", υπογράμμισε.

 

Chaz είναι αναμφίβολα ένας μεγάλος οδηγός, ένα μεγάλο ταλέντο και φέτος θα είναι σίγουρα ένας από τους μεγαλύτερούς μου αντιπάλους. Γνωρίζω όμως ότι θα δουλέψουμε μαζί και θα παρακινεί ο ένας τον άλλον για το καλύτερο δυνατό. Το χρωστάμε άλλωστε στους οπαδούς μας. Θέλουμε όλοι όσοι ανέκαθεν υποστήριζαν την Ducati, να το διασκεδάσουν και να χαρούν τα αποτελέσματα. Είμαι κάτι παραπάνω από έτοιμος και ανυπομονώ για την αρχή του Πρωταθλήματος" , πρόσθεσε ο Ιταλός άσος.

 

Η Ducati συνεργάζεται και πάλι με την Feel Racing στα SBK και ο Team Manager - Serafino Foti - υπογραμμίζει τη θέληση των κόκκινων να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και στην διεκδίκηση του Τίτλου.

 

"Σε περίπου ένα μήνα. στην Αυστραλία, θα ξέρουμε περισσότερα για το πόσο ανταγωνιστική είμαστε. Το πιο σημαντικό όμως, είναι να έχουμε εμπιστοσύνη στις μοτοσυκλέτες μας και να ξέρουμε ότι δώσαμε το 100% στην πρώτη φάση", τόνισε. "Επίσης, δεν θα πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, μιας και φέτος θα έχουμε ένα από τα πιο δύσκολα Πρωταθλήματα των τελευταίων ετών".

 

"Στόχος μας είναι να δώσουμε στους οπαδούς της Ducati τις χαρές και τις συγκινήσεις του παρελθόντος και γι' αυτό θα τα δώσουμε όλα! Νομίζω ότι ο Chaz και ο Davide έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: κανείς τους δεν έχει φτάσει στο ανώτατο σημείο της καριέρας του και αυτό δίνει και στους δυο τους μεγάλο κίνητρο", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Dall'Igna: Η Ducati μπορεί την κορυφή!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Δείτε την παρουσίαση της Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA