• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Test: Οι τελικοί χρόνοι
Πήρε την πρώτη θέση ο Marquez, μπροστά από Lorenzo-Pedrosa
Νέα 12/11/2013 - 18:33

Για δεύτερη ημέρα, το επίσημο τεστ των ομάδων του MotoGP συνεχίζεται στην πίστα της Βαλένθια και θα ολοκληρωθεί αύριο, Τετάρτη.

 

Στο τεστ έχουμε πολλές αλλαγές και ανακατατάξεις, με τον Crutchlow να κάνει την πρώτη του εμφάνιση πάνω σε μοτοσυκλέτα της Ducati, τον Pol Espargaro να οδηγά μια μοτοσυκλέτα της Tech 3, ενώ τον μεγάλο του αντίπαλο στη Moto2 - Scott Redding - να παίρνει μια πρώτη γεύση της "Open" Honda του.

 

Την ίδια μοτοσυκλέτα θα έχουν στη διάθεσή τους από του χρόνου οι Nicky Hayden και Hiroshi Aoyama - το νέο δίδυμο της ομάδας του Aspar - με τον πρώτο να κάνει τους πρώτους του γύρους σήμερα, μιας και χτες δεν συμμετείχε.

 

Παράλληλα, το δίδυμο της NGM, Colin Edwards και Aleix Espargaro θα δοκιμάσουν τη νέα "Open" μοτοσυκλέτα της Yamaha με πλαίσιο της FTR, ενώ στην πίστα σήμερα θα είναι και το δίδυμο της εργοστασιακής Honda.

Nicky Hayden
Nicky Hayden

 

Στο συνοδευτικό μας αρχείο μπορείτε να δείτε τους τελικούς χρόνους της ημέρας, με τον Marquez να κρατάει την πρώτη θέση μέχρι το τέλος - με χρόνο 1:30.536 - παρά την πίεση του Lorenzo ο οποίος δέκα λεπτά πριν το τέλος τον πλησίασε στο ένα δέκατο. Ο Pedrosa ολοκλήρωσε στην τρίτη θέση, περίπου τέσσερα δέκατα από την κορυφή, με τον Stefan Bradl να κλείνει το γκρουπ των οδηγών που έπεσαν κάτω από το όριο του 1:31. Ο Hayden βελτίωσε κι άλλο το χρόνο του, αλλά είναι 2 δευτερόλεπτα από την κορυφή και στην 13η θέση.

Randy de Puniet
Randy de Puniet

 

Στις Ducati η καλύτερη είναι αυτή του Dovizioso, με 1.1δ διαφοράς από τον πρώτο, ενώ ο Crutchlow χάνει περίπου μισό δευτερόλεπτο από τον Ιταλό. Ο Valentino Rossi, με τον νέο του αρχιμηχανικό, έριξε το χρόνο του στο τέλος, αλλά η διαφορά του από την κορυφή διαμορφώθηκε στο 0.87, με τον Ιταλό άσο να ολοκληρώνει στην 7η θέση.

 

 

 

Nicky Hayden
Nicky Hayden
Η μοτοσυκλέτα του Aleix Espargaro
Η μοτοσυκλέτα του Aleix Espargaro

Επόμενο άρθρο »

Valencia II: Επίδειξη δύναμης ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Περισσότεροι δικυκλιστές...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα