• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Συναισθηματική νέα αρχή
Χωρίς τον Jeremy Burgess
Νέα 12/11/2013 - 09:50

Ο Valentino Rossi ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, χωρίς τον επί πολλά χρόνια αρχιμηχανικό του Jeremy Burgess, καθώς ο Ιταλός σούπερ-σταρ βρίσκεται ήδη από χτες στα έμπειρα χέρια του Silvano Galbusera.

 

Ο Rossi δοκίμασε τη νέα στάνταρ ECU για το 2014 και την πρώτη ημέρα του τεστ στη Βαλένθια, οδήγησε και την πρωτότυπη του 2014. Σημείωσε το δεύτερο καλύτερο χρόνο της ημέρας, 1:31.350 και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρώτη του μέρα χωρίς τη γνώριμη φυσιογνωμία του Burgess στο γκαράζ του.

 

"Ήταν μια πολύ συναισθηματική νέα ημέρα, κάτι το εντελώς διαφορετικό. Δουλεύαμε πολλά χρόνια με τον Jeremy κι έτσι μου φάνηκε σαν να κάναμε επανεκκίνηση... είμαι όμως χαρούμενος και ικανοποιημένος με την πρώτη ημέρα", σχολίασε. "Γνωρίζω τον Silvano από τα SBK, καθώς κάναμε δοκιμές με τη R1 το 2010 μαζί και μου άρεσε ο τρόπος που συνεργαστήκαμε".

 

"Ήταν η πρώτη ημέρα βέβαια, αλλά ήταν μια καλή ημέρα για εμένα. Ήμουν πιο γρήγορος και δουλέψαμε καλά με τη μοτοσυκλέτα". Στη συνέχεια ο Rossi μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για την πρωτότυπη του 2014: "Δουλέψαμε και με τις δυο μοτοσυκλέτες και μου άρεσε πολύ η καινούργια. Έχει πολύ καλή δύναμη στις εξόδους των στροφών και το πλαίσιο σου δίνει καλή αίσθηση του μπροστινού, έτσι η πρώτη μου εντύπωση είναι πολύ θετική. Η πίστα και ο καιρός ήταν τέλεια και το διασκέδασα πολύ!"

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia test: Οι φωτογραφίες!

« Προηγούμενο άρθρο

Galbusera: Ο νέος αρχιμηχανικός του Rossi!

Χορηγοί