• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Θέλει προσοχή!
Το επίπεδο των άλλων είναι πολύ ψηλό
Νέα 08/11/2013 - 20:32

Η δεύτερη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα της σημερινής ημέρας στη Βαλένθια, στο τελευταίο GP της σεζόν 2013, ανήκει στον Dani Pedrosa, τον αναβάτη που μαθηματικά έχει χάσει τις ελπίδες του για τον Τίτλο, ωστόσο η παρουσία του ενδεχομένως να είναι καταλυτικής σημασίας την Κυριακή στον αγώνα!

 

Ο Ισπανός, νικητής πέρυσι στην πίστα "Ricardo Tormo", αν επαναλάβει μια ανάλογη εμφάνιση και μεθαύριο, τότε θα έχει δώσει ουσιαστικά μια τεράστια ανάσα στον Marc Marquez, ο οποίος δεν θα χρειαστεί να πιέσει για κάτι παραπάνω από την όγδοη θέση!

 

Όπως και να 'χει, οι τρεις Ισπανοί έδειξαν και σήμερα ότι είναι αρκετά μπροστά από τους υπόλοιπους, γράφοντας σταθερά χρόνους κάτω από το ρεκόρ πίστας που κατέχει από το 2008 ο Casey Stoner (1:32.582)

 

"Θα πρέπει να παραμείνουμε πολύ συγκεντρωμένοι, διότι το επίπεδο των άλλων είναι υψηλό και είναι πάρα πολύ γρήγοροι", ξεκίνησε να λέει ο Ισπανός, ο οποίος είχε την ευκαιρία - όπως και οι υπόλοιποι άλλωστε - να δοκιμάσει το νέο πίσω σκληρό της Bridgestone, ωστόσο όπως τόνισε: "...οι συνθήκες στην πίστα δεν ήταν ιδανικές και η μοτοσυκλέτα γλίστραγε αρκετά".

 

Τέλος, αναφέρθηκε στην αυριανή ημέρα: "Θα εστιάσουμε στο να βελτιώσουμε συγκεκριμένους τομείς στη μοτοσυκλέτα και θα συνεχίσουμε τη μεθοδική μας δουλειά όπως πάντα".

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν τα πήγαμε άσχημα!

« Προηγούμενο άρθρο

"Σπαρτιάτης" ο Lorenzo

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ