• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi επισκέφθηκε παλιούς φίλους!
Λίγο πριν την έναρξη του 17ου γύρου στην Ιαπωνία
Νέα 24/10/2013 - 11:32

Στο πρώτο του GP της Ιαπωνίας, μετά την επάνοδό του στην ομάδα της Yamaha, ο Valentino Rossi βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί έναν παλιό του γνώριμο και φίλο, στα κεντρικά της εταιρείας στην Iwata.

 

Ο Ιταλός εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, συμμετείχε σε ένα ζωντανό talk show με τον επικεφαλής του Αγωνιστικού Τμήματος της Yamaha το 2003, Masao Furusawa.

 

Την επόμενη χρονιά, οι δυο τους θα άλλαζαν εντελώς τις τύχες του γιαπωνέζου κατασκευαστή, ο οποίος από το 2004 και μέχρι το 2010 - χρονιά κατά την οποία παραιτήθηκε ο Furusawa και ο Rossi όδευε προς Ducati - θα κατακτούσε τέσσερεις σερί Τίτλους στο Πρωτάθλημα αναβατών, συν ένα πέμπτο με τον Jorge Lorenzo.

 

Ειδικά τις χρονιές 2008, 2009 και 2010, η Yamaha έκανε το τρεμπλ, κατακτώντας τους Τίτλους τόσο στους αναβάτες, στους κατασκευαστές αλλά και στις ομάδες! Πέρυσι φυσικά, ο Lorenzo πρόσθεσε ακόμα έναν Τίτλο στο Πρωτάθλημα αναβατών, για τον γιαπωνέζο κατασκευαστή.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα και πάλι στα κεντρικά της Yamaha στην Iwata και κατάφερα να δω μερικούς παλιούς καλούς φίλους μου", δήλωσε ο Rossi. "Η υποστήριξη όλων είναι πραγματικά φανταστική και είμαι πολύ ευχαριστημένος που επέστρεψα", πρόσθεσε ο Ιταλός, ο οποίος στον προηγούμενο γύρο της Αυστραλίας πήρε το έκτο φετινό του βάθρο. "Το Motegi είναι μια πίστα που μ' αρέσει πολύ. Θα δούμε τις δυνατότητές μας την Παρασκευή το πρωί και φυσικά θα δώσουμε το 100% για να έχουμε καλή απόδοση".

 

Επόμενο άρθρο »

Motegi: Σενάρια Τίτλου

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμος για τη μάχη της Ιαπωνίας ο Bradl!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα