• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος για τη μάχη της Ιαπωνίας ο Bradl!
Πήρε το οκ από τους γιατρούς
Νέα 24/10/2013 - 10:47

Οι Dr. Tsuyoshi Karasawa και Dr. Michele Macchiagodena εξέτασαν σήμερα τον Stefan Bradl στην Ιαπωνία κι έδωσαν στον Γερμανό το πράσινο φως για να συμμετάσχει στο GP του Motegi, αυτό το Σ/Κ.

 

Θυμίζουμε ότι ο οδηγός της LCR Honda χτύπησε τον αστράγαλό του μετά από μια πτώση που είχε στη Μαλαισία. Ο Bradl διακομίστηκε αμέσως σε νοσοκομείο της Kuala Lumpur, όπου και υπεβλήθη σε επιτυχημένη επέμβαση. Προσπάθησε να αγωνιστεί στην Αυστραλία, αλλά δεν πήρε το οκ από τους γιατρούς μετά το τέλος των ΕΔ1 και από τότε κάνει δυο φυσιοθεραπείες ημερησίως για να προλάβει το GP μέσα στην πατρίδα της Honda.

 

"Φυσικά και είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στους αγώνες και ειδικά σ' αυτή την πίστα, που έχει μεγάλη ιδιαιτερότητα για τη Honda", δήλωσε ο Γερμανός. "Στην Αυστραλία δεν τα κατάφερα και από τότε κάνω δυο φυσιοθεραπείες ημερησίως. Δεν χρησιμοποιώ πατερίτσες και ο αστράγαλός μου είναι πολύ καλύτερα. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ το προσωπικό του Κινητής Μονάδας για την εξαιρετική δουλειά τους. Το Motegi βέβαια, συγκρινόμενο με το Phillip Island, έχει πολλά σημεία δυνατού φρεναρίσματος και αργές στροφές, έτσι θα είναι δύσκολος αγώνας αλλά ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι στη σέλα της RCV μου!".

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi επισκέφθηκε παλιούς φίλους!

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: Οι αριθμοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα