• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Laverty στην Pramac Ducati;
Με ιδιωτική μοτοσυκλέτα από την επόμενη χρονιά
Νέα 23/10/2013 - 16:10

Οι θέσεις των αναβατών της Ducati δεν έχουν ξεκαθαριστεί εξ ολοκλήρου, ωστόσο σύμφωνα με φήμες από το paddock του Phillip Island, οι κόκκινοι ενδεχομένως να έχουν τρεις "εργοστασιακές" συμμετοχές και μια ιδιωτική, ή "open" σύμφωνα με τη νέα ονομασία που έχει δοθεί.

 

Φυσικά οι δυο εργοστασιακές συμμετοχές θα είναι αυτές των Andrea Dovizioso και Cal Crutchlow, με τον rookie Andrea Iannone να αποτελεί την τρίτη εργοστασιακή συμμετοχή, με την ομάδα της Pramac. Η αλλαγή που ακούγεται ότι θα γίνει είναι στη δεύτερη μοτοσυκλέτα της Pramac, που δεν θα είναι εργοστασιακών προδιαγραφών αλλά μια Ducati ιδιωτών, ουσιαστικά μια φετινή Desmosedici με τη full ECU της Dorna.

 

Ως εκ τούτου, η μοτοσυκλέτα αυτή θα έχει το πλεονέκτημα των δώδεκα μοτέρ, αντί πέντε των εργοστασιακών, τέσσερα λίτρα παραπάνω καύσιμο ανά αγώνα και τη "μαλακότερη" σκληρή πίσω επιλογή ελαστικού! Το όνομα που ακούγεται έντονα για να πάρει τη δεύτερη αυτή θέση, είναι του Eugene Laverty, ο οποίος ολοκλήρωσε με εξαιρετικό τρόπο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK, έχοντας εννέα νίκες, όσες δηλαδή και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Tom Sykes.

 

Επόμενο άρθρο »

Motegi: Οι αριθμοί!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Επόμενος σταθμός Motegi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα