• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία ΕΔ2: Σταθερή δύναμη ο Lorenzo
Έκπληξη ο Bautista, πτώση ο Marquez, πρόβλημα για Pedrosa
Νέα 18/10/2013 - 09:08

Ο Jorge Lorenzo ήταν ο αναβάτης που ξεχώρισε και στα δυο ελεύθερα της Παρασκευής, αφήνοντας στη δεύτερη θέση - στα συνδυασμένα αποτελέσματα - τον Marc Marquez (είχε πτώση ο 20χρονος) και τρίτο τον πολύ καλό Alvaro Bautista.

 

Το ρεκόρ του ταχύτερου γύρου που κατέχει ο Casey Stoner κρατάει ακόμα (1:28.665), στην καινούργια ασφαλτοστρωμένη πίστα του Phillip Island, με τον Jorge Lorenzo να είναι ο μόνος που το πλησίασε με χρόνο στο 1:28.961! Παράλληλα, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν και ο μόνος που έπεσε κάτω από το όριο του 1:29!

 

Ο Marquez είναι δεύτερος στα συνδυασμένα, αλλά μια πτώση τον ανάγκασε να επιστρέψει στο γκαράζ της ομάδας του, χωρίς ευτυχώς να έχει πάθει κάτι το σοβαρό. Ο εξαιρετικός Bautista είναι τρίτος - δεύτερος στις ΕΔ2 όπου κι έσπασε το ρεκόρ τελικής που είχε ο Rossi από το πρωί, με 343.9 χλμ/ώρα. Στα συνδυασμένα αποτελέσματα ο αναβάτης του Gresini έριξε τον Dani Pedrosa στην τέταρτη θέση. Ο τελευταίος αντιμετώπισε ένα μηχανικό πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα του και την άφησε στην άκρη της πίστας.

 

Παρά το ότι συμμετείχε στις ΕΔ1, οι γιατροί δεν επέτρεψαν στον StefanβBradl να συνεχίσει τις προσπάθειές του αυτό το Σ/Κ στην Αυστραλία, με τον Γερμανό να ελπίζει να είναι έτοιμος την επόμενη εβδομάδα στο Motegi. Θυμίζουμε ότι ο Bradl έχει κάταγμα στο δεξί του αστράγαλο, μετά την πτώση του στις ΕΔ4 της Μαλαισίας.

 

Το δίδυμο της Tech 3 βρίσκεται στις θέσεις έξι και εφτά, με τον Cal Crutchlow να είναι μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος από τον ομόσταυλό του. Πιο μπροστά, στην πέμπτη θέση, ο Valentino Rossi, εκτός βάθρου στο Phillip Island μόνο σε τρεις περιπτώσεις, από τότε που έκανε ντεμπούτο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Τη δεκάδα ολοκλήρωσαν ο εκπληκτικός De Puniet - στην όγδοη θέση - μπροστά από τι εργοστασιακές Ducati του Dovizioso και Hayden.

 

Πέρα από την πτώση του Marquez και του Hernandez στα πρώτα ελεύθερα, ο τελευταίος που έπεσε ήταν ο Hector Barbera, πέντε μόλις λεπτά πριν το τέλος. Δείτε τα τελικά αποτελέσματα (συνδυασμένα) στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία Moto2: Δεσπόζει ο Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Moto3, ΕΔ2: Vinales στην κορυφή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα