• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto3, ΕΔ2: Vinales στην κορυφή
Πολύ κοντά σε χρόνους οι τέσσερεις πρώτοι!
Νέα 18/10/2013 - 08:41

Ο Maverick Vinales ήταν αυτός που κατάφερε να γράψει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, με τον τρίτο στη βαθμολογία να σταματά το χρονόμετρο στο 1:38.198, που αποτελεί νέο ρεκόρ ταχύτερου γύρου, την ώρα που ο Ισπανός κατέρριπτε και το ρεκόρ τελικής, με το κοντέρ να σταματάει στα 245.2 χλμ/ώρα! Οι χρόνοι των πρώτων τεσσάρων αναβατών ήταν πάρα πολύ κοντά και η μεταξύ τους διαφορά δεν ξεπέρασε τα 37 χιλιοστά του δευτερολέπτου!

 

Δεύτερος, όπως και το πρωί, ο Jonas Folger με τον Γερμανό να έχει 4 χιλιοστά του δευτερολέπτου καλύτερο χρόνο από τον δυνατό στην Αυστραλία, Khairuddin. Ο Luis Salom ολοκλήρωσε την πρώτη τετράδα των οδηγών, οι οποίοι όλοι τους έκαναν χρόνο κάτω από το 1:38.332 που ήταν νέο ρεκόρ από σήμερα το πρωί!

 

Ο Niccolo Antonelli πήρε την πέμπτη θέση, μπροστά από τον Miguel Oliveira ο οποίος κατάφερε να φέρει τη Mahindra του μέσα στη δεκάδα. Ο Rins κατάφερε και απέφυγε τη μοτοσυκλέτα του Ajo, με τον τελευταίο να χάνει τον έλεγχο στο τέλος της διαδικασίας και να πέφτει, με την ΚΤΜ του να παραμένει στην αγωνιστική γραμμή!

 

Μπροστά από τον Ajo ο Brad Binder, ενώ πίσω, στη δέκατη θέση, ο Alex Marquez. Ο Θανάσης ξεπέρασε την πρωινή του πτώση και κατάφερε προς το τέλος να βελτιώσει τον προσωπικό του χρόνο και τη θέση του, φιγουράροντας στην 14η με διαφορά από την κορυφή κάτω από ένα δευτερόλεπτο! Αρκετές οι πτώσεις και στα δεύτερα ελεύθερα, με πιο σφοδρή αυτή του Jakub Kornfeil, ο οποίος μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο με πόνους στο γοφό του.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία ΕΔ2: Σταθερή δύναμη ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα