• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto3: ΕΔ1
Ρεκόρ με το καλημέρα για Salom, χαμηλά ο Σίσσης
Νέα 18/10/2013 - 05:34

Ένα όμορφο πρωινό υποδέχτηκε τους αναβάτες της Moto3 στο Phillip Island, με τον Salom να ξεκινάει εντυπωσιακά και - στη νέα ασφαλτοστρωμένη πίστα της Αυστραλίας - κατάφερε με τον τελευταίο του γύρο να γράψει το 1:38.332 που είναι και ο καλύτερος χρόνος της κατηγορίας εδώ!

 

Ο Ισπανός - δυο χιλιοστά κάτω από το χρόνο του Cortese που είχε χαρίσει στον Γερμανό την pole πέρυσι - άφησε στη δεύτερη θέση τον Jonas Folger και στην τρίτη έναν πολύ καλό Khairuddin, ο οποίος μπήκε αποφασισμένος για κάτι καλό στο Phillip Island, μετά την αδυναμία του να συμμετάσχει στον αγώνα της πατρίδας του πριν πέντε ημέρες, εξαιτίας του τραυματισμού του.

 

Αρκετές οι πτώσεις, με τον Θανάση Σίσση να είχε μια άτυχη στιγμή στα πρώτα λεπτά και να μην καταφέρνει να ολοκληρώσει τους γύρους που θα ήθελε πάνω στη μοτοσυκλέτα του. Ο νεαρός έμεινε στην 24η θέση με διαφορά στο 1.6 από την κορυφή. Πτώση και για τον Maverick Vinales, ο οποίος έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του στην πρώτη στροφή και ολοκλήρωσε στην έκτη θέση.

 

Μπροστά του, στην τέταρτη θέση, ο ξάδερφός του Isaac Vinales, ο οποίος έφερε τη Honda του πολύ ψηλά, με τον Antonelli να τον μιμείται και να ακολουθεί 85 χιλιοστά πιο πίσω του! Ο Alex Rins δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την έβδομη θέση, με τους Miller, Fenati και Marquez να κλείνουν τη δεκάδα, στην οποία έιχαμε τέσσερεις Honda και καμμία Mahindra! Η τελευταία "είδε" τον Miguel Oliveira στην εντέκατη θέση, με τον Πορτογάλο να σπάει το ρεκόρ τελικής στην πίστα, με 242.3 χλμ/ώρα!

 

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία MotoGP: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα