• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Aspar και Hayden μαζί το 2014
Με μοτοσυκλέτα της Honda για τα επόμενα 2 χρόνια
Νέα 17/10/2013 - 13:00

Με τη σημερινή ανακοίνωση - κάτι που περιμέναμε εδώ και αρκετό καιρό να επισημοποιηθεί - ξεκινάει μια νέα εποχή για την ομάδα από τη Βαλένθια, την ομάδα του Jorge Martinez "Aspar".

 

Η ομάδα του εξασφάλισε την υπογραφή του Nicky Hayden - τουλάχιστον για έναν χρόνο - ενώ θα περάσει από την Aprilia στη Honda, μοτοσυκλέτες (πελατειακές) της οποίας θα έχει στη διάθεσή της από του χρόνου και μέχρι το 2015. Ακόμα δεν υπάρχουν νεότερα για τον δεύτερο οδηγό της ομάδας.

 

"Κάνουμε ένα τεράστιο βήμα μπροστά, όσον αφορά στην ποιότητα, στο prestige και την εικόνα της ομάδας μας προς τα έξω", δήλωσε χαρούμενος ο CEO, Aspar. "Έχουμε μεγαλώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη νέα μας συνεργασία με τη Honda. Είναι το εργοστάσιο με το οποίο συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά το 1992 κι έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τότε. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αποτελούμε σημείο αναφοράς στο Πρωτάθλημα".

 

"Ο συνδυασμός της Honda πελατειακής και του Nicky Hayden θα είναι πολύ επιτυχημένος. Είμαστε πανευτυχείς που θα συνεργαστούμε με ένα εργοστάσιο σαν τη Honda και έναν αναβάτη του επιπέδου του Hayden, ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής με μεγάλη εμπειρία. Η αλλαγή θα είναι μεγάλη για εμάς, μιας και τόσα χρόνια δουλεύαμε με ιταλικά εργοστάσια, αλλά οι ελπίδες μας είναι υψηλές", πρόσθεσε.

 

Πλέον η κατηγορία CRT θα καταργηθεί του χρόνου, ως γνωστόν και η Επιτροπή Αγώνων έδωσε τα ονόματα που θα διαχωρίζουν τους συμμετέχοντας το 2014. Έτσι, θα έχουμε τις "Εργοστασιακές" συμμετοχές και τις "Open" συμμετοχές (περισσότερα εδώ).

 

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island: Η συνέντευξη Τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Αποφάσεις της Επιτροπής Αγώνων

Χορηγοί