• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Pedrosa στην κορυφή…
... αλλά με έντονους πόνους!
Νέα 11/10/2013 - 16:10

Ο Dani Pedrosa εξασφάλισε με άνεση την πρώτη θέση στις ελεύθερες δοκιμές (1 και 2) που ολοκληρώθηκαν νωρίς το πρωί – ώρα Ελλάδας – παρά το γεγονός ότι οδηγούσε με έντονους πόνους

 

Ο ταχύτερος γύρος του βετεράνου αναβάτη της Honda – το απόγευμα, ώρα Μαλαισίας – ήταν στο 2:00.55 και 0.22δ πάνω από το χρόνο του Jorge Lorenzo (2:00.33) που χάρισε την pole position στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή πέρυσι. Παρ’ όλα αυτά και παρά το ότι άφησε πίσω του για πάνω από μισό δευτερόλεπτο τον ομόσταυλό του, ο Dani Pedrosa – όπως αποκάλυψε ο ίδιος – οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του με έντονους πόνους!

 

«Σήμερα τα πράγματα μας πήγαν καλά. Κάναμε δυο καλές διαδικασίες και είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε στο στεγνό τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα», ξεκίνησε να λέει ο Ισπανός, οι ελπίδες του οποίου για το φετινό Πρωτάθλημα δέχτηκαν μοιραίο πλήγμα με την πτώση του στον προηγούμενο γύρο της Aragon.

 

«Η δεύτερη διαδικασία πιστέψαμε ότι θα γίνει στο βρεγμένο, μετά τη βροχή που είχε πέσει εν τω μεταξύ, αλλά η πίστα στέγνωσε γρήγορα και καταφέραμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας με το set-up. Όταν κάθομαι στη μοτοσυκλέτα έχω έντονους πόνους, μιας και η σέλα είναι σκληρή. Θα δούμε αν μερικά αντι-φλεγμονώδη θα μπορέσουν να μας ανακουφίσουν κάπως», πρόσθεσε. «Μπορεί μάλιστα να προσθέσουμε ένα μικρό μαξιλαράκι κάτω από τη φόρμα μου για να απορροφούνται καλύτερα οι κραδασμοί απ΄ όταν οδηγάω».

 

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang ΕΔ2: Μόνος του κι όλοι τους!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν είμαστε μακριά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα