• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν είμαστε μακριά!
Υπάρχει ένα κενό όμως, που πρέπει να καλύψουμε!
Νέα 11/10/2013 - 15:40

Ο Valentino Rossi ήταν αρκετά χαρούμενος με τη σημερινή του απόδοση στην πίστα της Sepang, για τον 15ο Γύρο Πρωταθλήματος, με τον Ιταλό σούπερ-σταρ να ολοκληρώνει στην τέταρτη θέση. Ο Valentino ήταν ταχύτερος από τον ομόσταυλό του και Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Jorge Lorenzo, για 85 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Δεν κατάφερε όμως να ξεπεράσει τη δορυφορική Yamaha του Cal Crutchlow για 0.115δ.

 

Ο Ιταλός βελτιώθηκε αρκετά στη δεύτερη διαδικασία, αν και ο ίδιος παραδέχεται ότι χρειάζεται να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, αν θέλει να ξεκινήσει τον αγώνα από την πρώτη σειρά του grid. «Για μένα προσωπικά, ειδικά το απόγευμα, τα πράγματα πήγαν καλά και βελτιώσαμε πάρα πολύ τις ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα μας», τόνισε ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

«Βελτιωθήκαμε με το καινούργιο ελαστικό και με το φθαρμένο μπορώ να έχω σταθερό ρυθμό κι έτσι νιώθω καλά στη μοτοσυκλέτα. Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά σήμερα το απόγευμα ένιωθα καλά. Απ’ ότι φαίνεται οι αντίπαλοί μας είναι λίγο πιο γρήγοροι από εμάς, αλλά θα δώσω το 100% γιατί ο Jorge στους τελευταίους αγώνες παλεύει πάντα μπροστά», πρόσθεσε ο Rossi.

 

«Τα πράγματα κάθε άλλο παρά εύκολα θα είναι κι εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο να βελτιώσουμε κι άλλο τη μοτοσυκλέτα μας. Δεν είμαστε πολύ μακριά, αλλά έχουμε ένα μικρό κενό που πρέπει να καλύψουμε».

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Pedrosa στην κορυφή…

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα