• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HRC Motegi Τεστ
O Stoner δοκίμασε την RC213V και τη Honda ιδιωτών
Νέα 03/10/2013 - 17:40

Σήμερα, ο Casey Stoner δοκίμασε την τωρινή RC213V αλλά και τη Honda ιδιωτών στο Motegi, καθώς ολοκλήρωσε το προγραμματισμένο τεστ του HRC στην Ιαπωνία. Ο Casey δεν κατάφερε χτες να οδηγήσει, εξαιτίας της κακοκαιρίας, ωστόσο σήμερα το πρωί κάτω από τον συννεφιασμένο ουρανό, είχε την ευκαιρία να κάνει αρκετούς γύρους. Το πρωί ο Αυστραλός δοκίμασε την RC213V και το απόγευμα τη μοτοσυκλέτα που σκοπεύει να μισθώνει το HRC σε ιδιωτικές ομάδες από του χρόνου.

 

"Προσπαθήσαμε - λόγω καιρού - να συμπτύξουμε τα πάντα σήμερα, κάτι αρκετά δύσκολο ενώ είχαμε και την απειλή της βροχής", ξεκίνησε να λέει ο Αυστραλός. "Ξεκινήσαμε με την τωρινή RCV προσπαθώντας να βρούμε ένα βασικό set-up και να συνεχίσουμε από εκεί. Είχαμε δυο πλαίσια να δοκιμάσουμε και μερικές σημαντικές τροποποιήσεις και βελτιώσεις, κατά τη γνώμη μου".

 

Στη συνέχεια μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη Honda των ιδιωτών, μια μοτοσυκλέτα άγνωστη ακόμα για όλους, αλλά με ευνοϊκούς οιωνούς αν πιστέψουμε στα λόγια του Αυστραλού. "Η μοτοσυκλέτα των ιδιωτών ήταν πολύ πιο εντυπωσιακή απ' ότι περίμενα! Έχει παρόμοια αίσθηση με την RCV αλλά με λιγότερη δύναμη και διαφορετική αίσθηση στο πως φρενάρει ο κινητήρας. Με μικρές αλλαγές, θεωρώ πως αυτή η μοτοσυκλέτα θα είναι πολύ ανταγωνιστική και ανυπομονώ για το επόμενο τεστ!"

 

Επόμενο άρθρο »

Τα Τεστ του 2013-2014

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Να τιμωρηθεί ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα