• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Να τιμωρηθεί ο Marquez!
Πυρά Stoner κατά του 20χρονου αναβάτη!
Νέα 03/10/2013 - 17:12

Σε λίγες ημέρες - όπως είναι γνωστό - οι Marquez και Pedrosa θα πάρουν θέση μπροστά από την Επιτροπή Αγώνων για να ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει και το αν θα επιβληθεί ποινή ή όχι στον νεαρό Marquez, για το περιστατικό της σύγκρουσής του με τον ομόσταυλό του στην Aragon. Οι διχογνωμίες είναι έντονες και πλέον θέση στο ζήτημα, ήρθε να πάρει κι ένας πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ο αποσυρθείς Αυστραλός Casey Stoner...

 

"Το μόνο GP που έχω δει ολόκληρο είναι αυτό της Βαρκελώνης και λίγο της Jerez. Από τα υπόλοιπα έχω δει μόνο τα αποτελέσματα", δηλώνει ο Αυστραλός άσος στη Gazzetta dello Sport. "Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι περισσότερο, αλλά κάποιοι αναβάτες πρέπει να ηρεμήσουν λίγο!", συνέχισε ο Stoner, ο οποίος δεν δείχνει να είναι μεγάλος fan του 20χρονου και με τις δηλώσεις του αναμένεται να πυροδοτήσει πολλές αντιδράσεις.

 

"Τον σέβομαι αρκετά (σ.σ. τον Marquez) αλλά φέτος δεν φαίνεται να σέβεται αυτός τους άλλους. Το πρώτο πράγμα που πιστεύω πολύ ανάμεσα στους οδηγούς, είναι ο σεβασμός...", πρόσθεσε. Ερωτηθείς για το αν πιστεύει ότι ο αγαπημένος στα paddock Marquez έχει το "συγχωροχάρτι" για ό,τι κάνει, αποκρίθηκε: "Φέτος έχει πολλές επαφές κι έχει μπλέξει κι άλλους αναβάτες, πρέπει να ηρεμήσει. Είναι δυνατός και σίγουρα μπορεί να κερδίσει τον Παγκόσμιο Τίτλο, αλλά πρέπει να σέβεται τους άλλους. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία πρέπει να πάρει αυστηρές αποφάσεις, αν και συνήθως δεν επιλέγουν να πάρουν μέτρα που είναι άβολα γι' αυτούς".

 

Ο Αυστραλός λοιπόν έρχεται να στηρίξει με τις δηλώσεις του τον Dani Pedrosa - ο οποίος πριν μερικές ημέρες δήλωνε ότι ο Marquez είναι πολύ επιθετικός αναβάτης - και να προσθέσει και τη δική του φωνή, σ' όσους ζητούν την τιμωρία του Marc Marquez.

 

Επόμενο άρθρο »

HRC Motegi Τεστ

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Rea & Haslam μαζί και το 2014

Χορηγοί