• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto2: Θρίαμβος Terol!
Ωραία μάχη Espargaro-Redding με νικητή τον πρώτο!
Νέα 29/09/2013 - 23:38

Στον αγώνα της Moto2 που προηγήθηκε του αντίστοιχου της μεγάλης κατηγορίας, ο Nico Terol - ο οποίος έκλεισε τα 25 την Παρασκευή - ξεκίνησε δυνατά από την pole position, με το βραβείο όμως της καλύτερης εκκίνησης (αν υπήρχε) να το παίρνει ο πολύ καλός Redding! Ο Βρετανός κατάφερε από την 13η θέση να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα, μέσα σε μερικά λεπτά!

 

Πιέζοντας ξεκίνησε και ο Nakagami, με τον Ιάπωνα να πλασάρεται στη δεύτερη θέση μέχρι τη δεύτερη στροφή, για να κάνει το λάθος στον τέταρτο γύρο και να ανοιχτεί μένοντας πάρα πολλές θέσεις πίσω. Στη συνέχεια επανήλθε στον αγώνα και κατόρθωσε να φτάσει ως την 11η θέση. Στους μπροστά ο Terol ήταν άπιαστος και πανηγύρισε στο τέλος την 15η νίκη της καριέρας του.

 

Ο Espargaro ήταν αυτός που χαμογελούσε στο τέλος, κερδίζοντας τη μάχη από τον αντίπαλό του, Scott Redding, για το τελευταίο σκαλί του βάθρου. Τη δεύτερη θέση είχε εξασφαλίσει εύκολα ο Tito Rabat, ενώ οι δυο προαναφερθέντες έδιναν μάχη - φέρινγκ με φέρινγκ - με τον Espargaro και Redding να αλλάζουν θέσεις στο δεύτερο μισό του αγώνα. Σ' ένα σημείο μάλιστα, οι δυο αναβάτες είχαν μια επαφή, καθώς ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας πέρασε μπροστά με μια ριψοκίνδυνη κίνηση στην τελευταία στροφή.

 

Εν τω μεταξύ ο Kallio πέρασε τη γραμμή τερματισμού στην πέμπτη θέση, με τον Φιλανδό να κερδίζει αρκετές θέσεις από τη 15η στην οποία είχε βρεθεί στη σχάρα εκκίνησης. Ο Jordi Torres ακολουθεί στην έκτη θέση, με τον Sandro Cortese να ολοκληρώνει δέκατος, ο οποίος Γερμανός εμπλέκεται σε ένα περιστατικό στον τελευταίο γύρο, στην έξοδο της 14ης.στροφής. Εξαιτίας αυτού ο Alex de Angelis δεν κατάφερε να τελειώσει τον αγώνα, πέφτοντας από τη μοτοσυκλέτα του, με τον Aegerter  να καταφέρνει να συνεχίζει τον αγώνα παρά την επαφή και να ολοκληρώνει στην 13η θέση.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Δεν ψάχνω δικαιολογίες!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Ό,τι και να γίνει θα μείνω στο 0

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA