• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Ό,τι και να γίνει θα μείνω στο 0
Μεγάλη η απογοήτευση για τον Ισπανό αναβάτη
Νέα 29/09/2013 - 22:42

Ο Dani Pedrosa γλύτωσε τα χειρότερα σ' ένα σφοδρό highside που είχε, μετά την επαφή του με τον Marc Marquez στον έκτο γύρο του σημερινού αγώνα στην Aragon, όταν και ο 20χρονος rookie έκοψε το καλώδιο του traction control του ομόσταυλού του.

 

Οι δυο αναβάτες του HRC βρίσκονταν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, πίσω από τον Jorge Lorenzo, όταν ο Marquez έχασε το σημείο που έπρεπε να φρενάρει, ακούμπησε ελαφρά τον πίσω τροχό του Dani σπάζοντας το εκτεθειμένο καλώδιο του TC, κάτι που οδήγησε στο highside τον 28χρονο πια Ισπανό στην έξοδο της στροφής.

 

"Ευτυχώς είμαι καλά", δήλωσε ο Pedrosa, του οποίου οι ελπίδες για τον Παγκόσμιο Τίτλο εξανεμίζονται μετά το σημερινό αγώνα. "Χτύπησα δυνατά στο γοφό και στη βουβωνική χώρα, αλλά σε γενικές γραμμές βγήκα άθικτος μετά τη σφοδρή πτώση. Ο Marc μπήκε ανοιχτά στη στροφή, με ακούμπησε απ' την εξωτερική και έφυγα ψηλά όταν άνοιξα το γκάζι. Οι μηχανικοί μου, μου είπαν αργότερα ότι κόπηκε το καλώδιο του TC με την επαφή".

 

Το συμβάν εξετάζεται από την Επιτροπή Αγώνων, με τον Pedrosa ωστόσο να τονίζει στο περιθώριο των επίσημων δηλώσεών του: "Όποια και να είναι η απόφαση, εγώ θα πάρω μηδέν βαθμούς σήμερα...".

 

Ο Livio Suppo πρόσθεσε με τη σειρά του: Marc δεν είναι χαζός. Ξέρει ότι μια τέτοια επαφή θα μπορούσε να είχε επιπτώσεις και στον ίδιο. Δεν το έκανε επίτηδες. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν. Ο Dani πονάει, αλλά η απογοήτευσή του είναι μεγαλύτερη. Τον καταλαβαίνω πλήρως".

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2: Θρίαμβος Terol!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto3: Ο Rins νίκησε τον Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα