• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Τίποτα το ρηξικέλευθο
Συγκρατημένη αισιοδοξία από τον Αμερικανό!
Νέα 18/09/2013 - 14:20

Η ημέρα μετά τον αγώνα στην πίστα του Misano, βρήκε όλες τις ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος να συμμετάσχουν στο προγραμματισμένο τεστ της Δευτέρας.

 

Ο Αμερικανός αναβάτης της Ducati, Nicky Hayden, βγήκε αργά στην πίστα (γύρω στη 1 το μεσημέρι, με τις δοκιμές να ολοκληρώνονται στις 18:00) αλλά έκανε σχεδόν 20 γύρους περισσότερους από τον Dovizioso (72 έναντι 53), ολοκληρώνοντας στην ένατη θέση (1:34.252) και λίγο κάτω από ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον Marquez. Οι μηχανικοί του και ο αναβάτης δοκίμασαν τα ηλεκτρονικά και διαφορετικές ρυθμίσεις στο software, ενώ είχε τη δυνατότητα να τεστάρει και τα νέα δισκόφρενα, που ενδεχομένως θα έχει στη διάθεσή του το δίδυμο των κόκκινων στο GP του Motegi.

 

"Ξεκινήσαμε αργά εξαιτίας του καιρού, αλλά στη συνέχεια καταφέραμε να ολοκληρώσουμε όλη τη δουλειά που είχαμε προγραμματίσει. Δοκιμάσαμε μερικές διαφορετικές ρυθμίσεις στο set-up, τις οποίες μάλλον θα χρησιμοποιήσουμε σε μερικούς αγώνες πιο μετά στη σεζόν. Το νέο ελαστικό της Bridgestone δούλεψε καλά και αυτό είναι θετικό, γιατί θα μας βοηθήσει πιο μετά, αν είναι διαθέσιμο. Δοκιμάσαμε και νέα δισκόφρενα για το Motegi. Σε γενικές γραμμές δεν βρήκαμε κάτι το ρηξικέλευθο, αλλά πήραμε καλή πληροφόρηση για τη συνέχεια", τόνισε ο Hayden, ο οποίος του χρόνου θα είναι στην ομάδα του Aspar, οδηγώντας τη νέα Aprilia!

 

Επόμενο άρθρο »

Ένεση ηθικού το τεστ για τον Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

Laverty: Θέλω MotoGP με την Aprilia!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα