• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laverty: Θέλω MotoGP με την Aprilia!
Φήμες ότι η Aprilia θα αλλάξει σε εργοστασιακή συμμετοχή!
Νέα 18/09/2013 - 11:42

Πέρα από τα αδέλφια Espargaro - που θα αγωνίζονται του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP - ενδεχομένως να έχουμε ακόμα δυο αδέλφια στα GP!

 

Μετά τη διπλή του νίκη στους Κυριακάτικους αγώνες των SBK, ο Eugene Laverty - του οποίου ο αδελφός Michael αγωνίζεται ήδη στο MotoGP με την PBM - αποκάλυψε ότι δεν θα συνεχίσει με την Aprilia στα SBK και ότι ψάχνει για νέα ομάδα!

 

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο BBC Sport, ο Laverty είπε: "Δεν έχω συμφωνήσει για τη νέα χρονιά, αλλά μετά τις δυο νίκες στην Κων/πολη είμαι οπωσδήποτε σε καλύτερη μοίρα. Θέλω να βρεθώ στο MotoGP με την Aprilia, διότι είμαι με την ίδια μοτοσυκλέτα δυο χρόνια τώρα και την ξέρω καλά τόσο αυτή, όσο και τα ηλεκτρονικά, πράγμα πολύ σημαντικό".

 

Η Aprilia φαίνεται να στοχεύει ψηλά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, με πρώτο αναβάτη της τον Nicky Hayden - όπως πρώτοι αποκαλύψαμε από εδώ - και με ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα, την οποία σχεδιάζουν να διαθέσουν με πνευματικές βαλβίδες και seamless κιβώτιο, βασισμένη στην RSV4 Superbike με την οποία αγωνίζονται στα SBK οι Laverty και Guintoli. Επιπρόσθετα, φήμες στα paddock θέλουν την Aprilia να κάνει ακόμα ένα βήμα εμπρός και να συμμετάσχει στο επόμενο Πρωτάθλημα ως εργοστασιακή ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούν να έχουν το δικό τους software στην ECU της Magneti Marelli, αλλά και τους γνωστούς περιορισμούς σε καύσιμο και κινητήρες.

 

Ο Aleix Espargaro - όπως πρώτοι αποκαλύψαμε - ο τωρινός αναβάτης του Aspar θα μετακινηθεί στην ομάδα της NGM Mobile, δίπλα στον Edwards και πάνω σε πελατειακή Yamaha M1, ενώ ο Randy de Puniet θα φύγει από την ομάδα και αν δεν καταφέρει κάτι με τη Suzuki, δύσκολα θα τον δούμε πάνω σε άλλη μοτοσυκλέτα και στους αγώνες γενικότερα. Τα παραπάνω αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε τον Laverty στην ομάδα του Aspar, ομόσταυλο με τον Nicky Hayden!

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Τίποτα το ρηξικέλευθο

« Προηγούμενο άρθρο

Checa: Τέλος η σεζόν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα