• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Twin Ring Motegi: Δηλώσεις Rossi, Stoner, Lorenzo
Ας δούμε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές...
Νέα 25/04/2009 - 09:00
Ας δούμε τι δήλωσαν Rossi, Stoner και Lorenzo μετά την απόφαση των οργανωτών να ακυρώσουν τις κατατακτήριες δοκιμές.

Valentino Rossi: «Είναι καταστροφή. Τα προηγούμενα χρόνια ήμασταν πολύ άτυχοι με τον καιρό στην Ιαπωνία, αλλά ο Απρίλιος δεν είναι και ο καλύτερος μήνας για να τρέξεις στο Motegi μιας και ο καιρός είναι συνήθως άστατος. Είναι απίστευτη κατάσταση αφού σχεδόν σε κάθε αγώνα υπάρχει βροχή. Η απόφαση να μην γίνουν οι κατατακτήριες δοκιμές ήταν σωστή αφού υπήρχε πολύ νερό στην πίστα. Αναλογιζόμενος τα όσα συνέβησαν σήμερα, είμαι τυχερός που βρίσκομαι στην pole position. Είναι πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για τον αυριανό αγώνα. Είμαστε γρήγοροι τόσοι στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο, οπότε δεν ανησυχούμε. Για αύριο πάντως οι προβλέψεις κάνουν λόγο για ηλιοφάνεια και στεγνές συνθήκες».

Casey Stoner: «Θα ήταν σημαντικό να είχαμε περισσότερο χρόνο ώστε να δουλέψουμε πάνω στο set-up για στεγνό. Τα πράγματα πάντως δεν είναι άσχημα. Τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο τα πήγαμε καλά. Είμαστε στο σωστό δρόμο και σε όποιες συνθήκες και αν αγωνιστούμε θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

Jorge Lorenzo: «Ήμουν γρήγορος στο στεγνό, αλλά και στο βρεγμένο, οπότε είμαι ευχαριστημένος. Αισθάνομαι καλά με τη μοτοσυκλέτα. Η κατάσταση είναι κάπως περίεργη γιατί φέτος έχουμε σχεδόν 30% λιγότερο χρόνο δοκιμών σε σχέση με πέρσι για να ρυθμίσουμε τις μοτοσυκλέτες. Από την άλλη βέβαια βρισκόμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση...».

Επόμενο άρθρο »

Νέα ατυχία για Hopkins

« Προηγούμενο άρθρο

Twin Ring Motegi: Στον αέρα οι κατατακτήριες δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα