• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα ατυχία για Hopkins
Λες και τον κυνηγάει κάποια... κατάρα κάθε φορά που επισκέπτεται το Assen...
Νέα 25/04/2009 - 09:55
Τραυματίας αποχώρησε από τον «Καθεδρικό» του Assen όπου διεξάγεται αυτές τις ημέρες ο τέταρτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike ο John Hopkins μετά την άσχημη πτώση που είχε την Παρασκευή κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών.

Ο Αμερικανός αναβάτης που αγωνίζεται με τα χρώματα της Stiggy Racing, υπέστη εξάρθρωση ισχίου, ενώ υπάρχει σχίσιμο στους συνδέσμους και στους μύες γύρω από το μηρό.

Tις επόμενες ώρες θα επιστρέψει στις ΗΠΑ και τη Δευτέρα αναμένεται να υποβληθεί σε εγχείρηση για να αποκατασταθούν οι "ζημιές" που έχει υποστεί.

Πέρσι όταν ακόμα έτρεχε στα MotoGP είχε τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια και στον αστράγαλο σε ατύχημα που είχε και πάλι στο Assen.

«H κακοτυχία που έχω στο Assen συνεχίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά. Αυτή τη φορά έπεσα πριν καν προλάβω να συμπληρώσω πέντε γύρους. Είχα ένα highsiding και προσγειώθηκα ανώμαλα πρώτα με τα πόδια με αποτέλεσμα να τραυματιστώ στο ισχίο και στο μηρό. Μέχρι να με βάλουν στο χειρουργικό τραπέζι και να επανατοποθετήσουν το ισχίο στη θέση του πόνεσα όσο ποτέ άλλοτε στη ζωή μου. Τώρα θα πρέπει να αναρρώσω. Θα επιστρέψω στην πατρίδα μου και την Δευτέρα αν χρειαστεί θα μπω στο χειρουργείο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι οι μύες. Όλοι οι σύνδεσμοι και οι μύες που βρίσκονται γύρω από το μηρό έχουν σχιστεί. Αυτό είναι πολύ χειρότερο από τα σπασμένα κόκαλα. Αν δεν υπήρχε η ζημιά στους μύες θα μπορούσα να επιστρέψω στη δράση μέσα σε δυο εβδομάδες, αλλά τώρα θα πρέπει να περιμένουμε για την ακριβή αξιολόγηση της κατάστασης», δήλωσε ο 25χρονος Hopper ο οποίος κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς με αποτέλεσμα να χάσει κάποιους αγώνες.

 

Επόμενο άρθρο »

Assen – 2α χρονομετρημένα: Πρώτος ο Laconi

« Προηγούμενο άρθρο

Twin Ring Motegi: Δηλώσεις Rossi, Stoner, Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα