• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno ΕΔ3: Την πρωτιά ο Crutchlow
Αλλά με καλύτερο ρυθμό οι Lorenzo-Marquez!
Νέα 24/08/2013 - 12:34

Ο ουρανός πάνω από την πίστα του Brno ήταν περισσότερο συννεφιασμένος σήμερα το πρωί, δεύτερη ημέρα του εντέκατου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Στα τρίτα ελεύθερα είχαμε τρίτο διαφορετικό νικητή, με τον Cal Crutchlow να παίρνει τη σκυτάλη από τους Lorenzo και Bradl που είχαν επικρατήσει στα πρώτα και δεύτερα ελεύθερα χτες.

 

Ο αναβάτης της Yamaha Tech 3 φαίνεται ότι βρήκε λύσεις στα προβλήματα που είχε χτες - ειδικά με την πρόσφυση στο πίσω μέρος -  και κατάφερε με χρόνο στο 1:56.156 να πάρει την πρώτη θέση, σημειώνοντας καλύτερο χρόνο από το ρεκόρ ταχύτερου γύρου που είχε ο Lorenzo στον περσινό αγώνα. Παρά ταύτα, ο μελλοντικός αναβάτης της Ducati δεν είχε τον ίδιο ρυθμό με τους Lorenzo και Marquez...

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν δεύτερος, με τον rookie του HRC να ακολουθεί 44 χιλιοστά πιο πίσω. Ο Valentino Rossi είχε ένα νωθρό ξεκίνημα, αλλά βελτιώθηκε πολύ από τα μέσα της διαδικασίας, κατορθώνοντας να πάρει την τέταρτη θέση - 0.330 πίσω από τον Βρετανό - χάνοντας αρκετά ωστόσο στο τελευταίο κομμάτι της πίστας.

 

Στις θέσεις 5 και 6 (στα συνδυασμένα αποτελέσματα, βάσει των οποίων βγαίνουν οι 10 πρώτοι που περνάνε απευθείας στις ΚΑΤ2) βρίσκουμε τον Stefan Bradl και τον Dani Pedrosa, που απογοήτευσαν καθώς δεν κατάφεραν να βελτιώσουν το χτεσινό τους χρόνο. Ο δεύτερος παραδόξως πονάει ακόμα στον ώμο του, με τον πρώτο να μην καταφέρνει να βελτιώσει τη μοτοσυκλέτα του, γνωρίζοντας ότι σήμερα οι περισσότεροι θα πίεζαν και θα κατέβαζαν χρόνους.

 

Ιδιαίτερα βελτιωμένος ο Bradley Smith (8ος) κατάφερε να φέρει τη δορυφορική του Yamaha μπροστά από τις πρωτότυπες Ducati των Dovizioso (9ος) και Hayden (10ος), με τον Αμερικανό να είναι και ο τελευταίος που πέρασε απευθείας στις ΚΑΤ2. Ο Alvaro Bautista ήταν έβδομος στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Δείτε στο πρώτο αρχείο τους χρόνους στις ΕΔ3 και στο δεύτερο τα συνδυασμένα αποτελέσματα!

 

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: εκφράσεις οδηγών στο Brno

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 ΕΔ3: Δύναμη ο Salom!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα