• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 ΕΔ3: Δύναμη ο Salom!
Πολύ καλοί οι Miller-Rins, 5ος ο Vinales, 11ος ο Σίσσης
Νέα 24/08/2013 - 11:23

Δυνατές μονομαχίες στα τρίτα ελεύθερα της μικρής κατηγορίας, στην πίστα του Brno, με έξι αναβάτες να έχουν διαφορά μικρότερη από δυο δέκατα μεταξύ τους! Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Luis Salom, ήταν αυτός που πήρε την πρώτη θέση, παρά το ότι ακόμα αναρρώνει από έναν τραυματισμό στο πόδι.

 

Οι αλλαγές στην κατάταξη ήταν αρκετές προς το τέλος της διαδικασίας, με τον Salom να ανεβάζει στροφές και να σταματά το χρονόμετρο στο 2:08.239! Εντυπωσιακός και ο Jack Miller, έμεινε μόλις 30 χιλιοστά πίσω από τον Ισπανό, παρά το ότι την προηγούμενη εβδομάδα υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κλείδα του!

 

Ο νικητής στο Sachsenring και στην Indianapolis, Alex Rins ήταν τρίτος με την πρώτη εξάδα να συμπληρώνουν οι Alexis Masbou, Maverick Vinales και Alex Marquez. Πολύ καλός και βελτιωμένος ο Θανάσης Σίσσης, έριξε τον προσωπικό του χρόνο στην πίστα της Τσεχίας (2:09.875) σταματώντας το χρονόμετρο στο 2:09.573, χάνοντας μια θέση μέσα στην πρώτη δεκάδα μόλις για εννέα χιλιοστά. Η διαφορά του από την κορυφή διαμορφώθηκε στο 1.334, ενώ είχε τη δεύτερη καλύτερη τελική πίσω από τον ομόσταυλό του Khairuddin, ο οποίος ολοκλήρωσε πολύ χαμηλά, στην 20η θέση.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Brno ΕΔ3: Την πρωτιά ο Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Περίεργα πράγματα...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα