• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Αλλαγές στους κανονισμούς!
Όσον αφορά στις επίσημες δοκιμές
Νέα 22/08/2013 - 17:18

Η Επιτροπή Αγώνων - αποτελούμενη από τη Dorna, τις ομάδες, τα εργοστάσια και την Παγκόσμια Ομοσπονδία - συνεδρίασε στην Ινδιανάπολη και άλλαξε τα δεδομένα όσον αφορά στις ημέρες που μπορούν οι ομάδες να διεξάγουν δοκιμές.

 

"Οι κατασκευαστές θα μπορούν να ορίζουν μια πίστα, στην οποία θα μπορούν να κάνουν τεστ με τους υπογεγραμμένους αναβάτες τους για μέγιστο αριθμό ημερών τις πέντε ανά σεζόν", διαβάζουμε στη σχετική ανακοίνωση.

 

Παράλληλα, η Επιτροπή προχώρησε στην αλλαγή του άρθρου 1.11.10, στο οποίο προηγουμένως αναφερόταν ρητά ότι τα εργοστάσια μπορούσαν να έχουν το πολύ τέσσερεις συμμετοχές (εργοστασιακές και δορυφορικές). Πλέον διαβάζουμε: "Οι κατασκευαστές θα μπορούν να έχουν δυο άμεσες "εργοστασιακές" συμμετοχές στην ομάδα τους και να νοικιάζουν εργοστασιακών προδιαγραφών σύνολο για άλλες δυο συμμετοχές. Θα μπορούν επιπρόσθετα να νοικιάζουν μοτοσυκλέτες για επιπλέον συμμετοχές. Οι τελευταίοι θα ανήκουν στους κανονισμούς της κατηγορίας που δεν αφορούν στα εργοστάσια".

 

Τέλος, έγινε γνωστό ότι ο δοκιμαστής της Yamaha, Katsuyuki Nakasuga - δεύτερος στη Βαλένθια πέρυσι - θα κάνει έκτακτη συμμετοχή στο Motegi.

 

Επόμενο άρθρο »

Brno: Η συνέντευξη τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: Οι αριθμοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα