• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spies: Nα επιστρέψω 100% έτοιμος
Ο Pirro αντικαταστάτης του στην Τσεχία
Νέα 20/08/2013 - 10:30

Η εφιαλτική χρονιά συνεχίζεται για τον αναβάτη της Pramac Ducati, Ben Spies, ο οποίος εξαιτίας τραυματισμών είτε στον ένα, είτε στον άλλον ώμο του, δεν έχει καταφέρει παρά να αγωνιστεί σε δυο γύρους από τους δέκα της σεζόν!

 

Ο Αμερικανός δεν θα συμμετάσχει ούτε και στον επόμενο αγώνα του Brno, με τον Spies να είναι στο Τέξας όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και οι γιατροί - αξιολογώντας την κατάσταση του ώμου του - θα ορίσουν το χρόνο αποθεραπείας και επιστροφής του στις πίστες. Ως εκ τούτου, ο δοκιμαστής της Ducati Michele Pirro, θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Αμερικανό, τουλάχιστον για τον επόμενο αγώνα.

 

"Την Τρίτη θα αποφασίσουμε με το γιατρό μου αν θα χρειαστώ επέμβαση ή όχι", αποκάλυψε ο Spies, ο οποίος αντιμετωπίζει και ένα μικρό πρόβλημα στον καρπό του. "Θα προσπαθήσω να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αλλά θέλω όμως να γυρίσω 100% έτοιμος. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστώ, μόνο και μόνο για να γεμίσει το grid. Ο τωρινός μου τραυματισμός δεν είναι ίδιος με τον αντίστοιχο στον δεξί μου ώμο. Ο πόνος είναι οξύς και η διαδικασία ανάρρωσης δεν θα είναι σε καμμία περίπτωση ίδια με τον άλλο τραυματισμό. Πρέπει να κάνουμε σωστά τα πράγματα και να ακολουθήσω τις συμβουλές των γιατρών. Αυτός ο τραυματισμός δεν θα με επηρεάσει για τους επόμενους μήνες".

 

Επόμενο άρθρο »

Bradl: Με επηρέασαν οι πτώσεις

« Προηγούμενο άρθρο

2014: Μια "σχεδόν" Yamaha για την NGM!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα