• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέση στην LCR για τον Nicky;
Cechinello και Honda USA εξετάζουν το ενδεχόμενο
Νέα 19/08/2013 - 14:46

Το μέλλον του Nicky Hayden προδιαγράφεται πιο ευοίωνο για τον Αμερικανό! Κατά τη διάρκεια του GP της Indianapolis, ο Hayden αποκάλυψε ότι "... συζητώ το ενδεχόμενο να είμαι με τη Honda των ιδιωτών του χρόνου!"

 

Μια από αυτές τις μοτοσυκλέτες είναι πιθανό να καταλήξει στο γκαράζ της LCR Honda, με μόνο τον Fausto Gresini να έχει - για την ώρα - επισήμως παραγγείλει μια. Ο Lucio Cecchinello δεν έχει καταφέρει ποτέ να κατέβει σ' ένα Πρωτάθλημα MotoGP με δυο αναβάτες, κάτι που πριν μερικές εβδομάδες θεωρούσε δύσκολο να συμβεί του χρόνου.

 

Οι εξελίξεις τρέχουν ωστόσο και στο καλοκαιρινό διάλειμμα - όπως ο ίδιος ο πρώην αναβάτης αποκάλυψε - η Honda τον πλησίασε και του ζήτησε να επανεξετάσει το ενδεχόμενο να έχει δυο αναβάτες του χρόνου. Ο Nicky Hayden θα αποτελούσε ιδανική επιλογή, με την Honda Αμερικής να λέγεται ότι θα συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Το πράγμα δεν είναι εύκολο, κάτι που αναγνωρίζει και ο ίδιος ο Cechinello: "Μόνο με την αρωγή της Honda USA - η οποία έχει εμπορικό ενδιαφέρον για τον Hayden - θα μπορούσε ένα τέτοιο ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί".

 

Η LCR και η Honda Αμερικής έχουν ακόμα μερικές εβδομάδες καιρό για να συζητήσουν τόσο το ενδεχόμενο της υπογραφής του Hayden - ο οποίος συνεχίζει να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στα SBK του χρόνου, θέλοντας να γίνει ο πρώτος αναβάτης που θα κερδίζει τον Τίτλο στα δυο δημοφιλή Πρωταθλήματα - όσο και για να παραγγείλουν τη Honda των ιδιωτών.

 

Επόμενο άρθρο »

2014: H Indy παραμένει

« Προηγούμενο άρθρο

Indy: Φωτογραφικό 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα