• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Κάλυψα τη γραμμή...
...αλλά ο μπ@στ@ρδος κατάφερε και με πέρασε!!
Νέα 19/08/2013 - 10:52

Ο Cal Crutchlow είχε μια πολύ εντυπωσιακή μάχη με τον Valentino Rossi στα τελευταία λεπτά του χτεσινού αγώνα, διεκδικώντας τόσο ο ίδιος - όσο και ο πολύ καλός Alvaro Bautista - την τέταρτη θέση.

 

Ο Βρετανός ήταν τέταρτος και μπροστά από τον Rossi, ο οποίος είχε φανταστικό ρυθμό από τα μέσα και μετά του αγώνα, χωρίς να καταφέρει να αποτρέψει τον εννέα φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή να περάσει την εργοστασιακή του Yamaha από την εσωτερική του. Μόλις 60 χιλιοστά του δευτερολέπτου ήταν η διαφορά του από τον Valentino!

 

"Ήταν μια ωραία μάχη, οι τρεις μας προσπαθήσαμε σκληρά και το διασκέδασα", παραδέχτηκε ο αναβάτης της Tech 3. "Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το πέρασμα του Valentino. Ήταν διασκεδαστική μονομαχία και αν είχα την ευκαιρία θα το έκανα κι εγώ, όπως το έχω κάνει κατά το παρελθόν... έκλεισα τη γραμμή μου αλλά και πάλι τα κατάφερε και με πέρασε, ο μπ@στ@ρδος! Το διασκέδασα όμως πολύ και οι τρεις μας δώσαμε στους Αμερικανούς κάτι για να φωνάξουν!"

 

Ο Crutchlow είχε στη διάθεσή του ένα νέο ντεπόζιτο και θέση οδήγησης, ώστε να βελτιωθεί εκεί όπου κατά το παρελθόν δήλωνε ότι υστερούσε, στην εκκίνηση δηλαδή, αλλά θα χρειαστεί να βρει το κατάλληλο στήσιμο για να είναι ανταγωνιστικός και στο τέλος των αγώνων.

 

"Ήταν το πρώτο Σ/Κ που είχαμε το νέο ντεπόζιτο και θέση οδήγησης και τα πράγματα κύλησαν αντίθετα για εμένα", πρόσθεσε ο μελλοντικός οδηγός της Ducati. "Ήμουν γρήγορος στην αρχή του αγώνα και κακός στο τέλος! Ακριβώς το αντίθετο απ' ότι συνέβαινε μέχρι τώρα! Είχαμε λάθος ισορροπία στη μοτοσυκλέτα. Για τους πρώτους δέκα γύρους ήταν καλά, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε".

 

"Χάσαμε μόλις δυο βαθμούς από τον Valentino στο Πρωτάθλημα, σε μια πίστα που δεν μου αρέσει καθόλου. Ήμουν δυνατός όλο το Σ/Κ και αυτό με γεμίζει αυτοπεποίθηση για τους επόμενους αγώνες σε Brno και Silverstone, όπου και ήμουν πολύ ανταγωνιστικός πέρυσι", ολοκλήρωσε ο Βρετανός.

 

Να θυμίσουμε ότι ο Crutchlow πήρε το πρώτο του βάθρο στη μεγάλη κατηγορία, πέρυσι στον αγώνα του Brno!

 

Επόμενο άρθρο »

Indy: Φωτογραφικό 1

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δεν μου έχει ξανασυμβεί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα