• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati Test: Misano
Ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες δοκιμές
Νέα 29/07/2013 - 10:14

Η Ducati έκανε δεύτερες δοκιμές στο Misano - σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα - οι οποίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, έχοντας δοκιμάσει κάποιες νέες αναβαθμίσεις και με τους αναβάτες της να προετοιμάζονται για το GP που θα λάβει χώρα στη συγκεκριμένη πίστα, τον Σεπτέμβριο.

 

Το μεγαλύτερο βάρος, όπως ήταν φυσικό, επωμίσθηκαν οι δοκιμαστές της ομάδας, Michele Pirro και Franco Battaini. με τον Andrea Dovizioso να ρίχνει το βάρος του στο νέο πλαίσιο των κόκκινων, δίνοντας την απαραίτητη πληροφόρηση για την εξέλιξή του, έχοντας δοκιμάσει την τελευταία του έκδοση στον αγώνα της Laguna Seca. Η ζέστη ήταν αφόρητη στο Misano, με τη θερμοκρασία πίστας να ξεπερνά κατά πολύ του 50o C, παρά ταύτα ο Michele Pirro κατάφερε να ολοκληρώσει 200 γύρους!

 

"Οι τρεις ημέρες ήταν γεμάτες προκλήσεις, κυρίως λόγω της ζέστης!", ξεκίνησε να λέει ο Pirro. "Δεν μπορούσες να αναπνεύσεις εύκολα και η άσφαλτος έκαιγε. Παρ' όλα αυτά, είμαστε ικανοποιημένοι με την έκβαση του τεστ και δώσαμε στους μηχανικούς πολλή πληροφόρηση για τη συνέχεια. Οι χρόνοι μας ήταν ικανοποιητικοί, μιας τόσο εγώ όσο και ο Andrea ήμασταν κοντά στους χρόνους του Valentino το 2012, αν και σε χειρότερες συνθήκες. Είχαμε την ίδια αίσθηση κι αυτό είναι θετικό. Προσπαθήσαμε να βρούμε ένα στήσιμο για τον αγώνα του Σεπτεμβρίου, στον οποίο θα συμμετάσχω μπροστά στους Ιταλούς φιλάθλους. Στόχος μας ήταν να προετοιμαστούμε ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Γνωρίζουμε τα όριά μας και τώρα θέλουμε να δούμε τις Honda και τις Yamaha. Όσο για εμάς, έχουμε μια καλή βάση για να ξεκινήσουμε".

 

Να σημειώσουμε ότι σε Ιταλούς δημοσιογράφους, ο Pirro αποκάλυψε ότι αν είχε περισσότερες επιλογές στα ελαστικά, θα ήταν σε θέση να κάνει καλύτερο χρόνο κατά εφτά ή οκτώ δέκατα! Παράλληλα, δήλωσε ότι στο τεστ αυτό χρησιμοποίησαν τα ελαστικά του 2012.

 

Επόμενο άρθρο »

Bridgestone: Νέο πίσω σκληρό!

« Προηγούμενο άρθρο

Suzuka 8h: H Honda κέρδισε με Takahashi/Haslam/V.D.Mark

Χορηγοί