• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ο Marquez είναι... εγώ!
Αλλά σε νεότερη έκδοση!!
Νέα 23/07/2013 - 14:20

Ο Valentino Rossi θεωρεί ότι ο Marquez έχει όλα τα απαραίτητα εχέγγυα "...ώστε να γίνει ο καλύτερος όλων των εποχών!". Ο 20χρονος αναβάτης της Repsol έκανε μια ωραία κίνηση-προσπέραση στον Vale - στον αγώνα της Laguna Seca - για να τερματίσει πρώτος και να εδραιώσει το προβάδισμά του στο βαθμολογικό πίνακα στους 16 βαθμούς.

 

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, ένας από τους δημοσιογράφους ρώτησε τον Ιταλό αν ήταν η ώρα που ο πολυ-Πρωταθλητής παρέδωσε το "στέμμα" στον Marquez! Lorenzo πρέπει να παραδώσει το στέμμα, διότι εγώ πήρα τον Τίτλο για τελευταία φορά το 2009!", απάντησε ο Rossi. "Πάντως, ο Marc έχει κάνει μερικά απίστευτα πράγματα. Το περίμενα, αλλά όχι μέχρι αυτόν το βαθμό. Θεωρούσα ότι θα έκανε περισσότερα λάθη στην πρώτη του σεζόν. Ήμουν κι εγώ γρήγορος στα 500cc το 2000, αλλά έκανα λάθη κι έπεσα στους δυο πρώτους αγώνες κι ενδεχομένως γι' αυτό έχασα το Πρωτάθλημα. Έτσι, ο Marc είναι σαν κι εμένα, αλλά αναβαθμισμένος. Ένα νεότερο μοντέλο!"

 

Ο Vale είναι δεύτερος σε Πρωταθλήματα στη μεγάλη κατηγορία, πίσω από τον Agostini, και πρώτος στη λίστα των νικητών με 80 νίκες! Ωστόσο πιστεύει ότι ο Marquez μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα! "Έχει όλα τα εχέγγυα να γίνει ο καλύτερος όλων των εποχών, καλύτερος από εμένα και να κερδίσει περισσότερα από εμένα! Είναι ένα τεράστιο ταλέντο, με τεράστιες δυνατότητες και πολύ νέος ακόμα. Είναι ακόμα νωρίς ωστόσο να πούμε το οτιδήποτε. Έχει όμως 100% πιθανότητες να τα καταφέρει!"

 

Άλλος δημοσιογράφος ρώτησε τον Rossi πως ένιωσε που τον νίκησε ο νεαρός Marquez: "Τα έχω καλά με τον Marc. Άλλωστε δεν είμαι εγώ ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής που κέρδισε και πήρε το νούμερο ένα", τόνισε ο 34χρονος αναβάτης. "Εγώ έρχομαι από άσχημη σεζόν, με άσχημα αποτελέσματα και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα! Είμαι μιας κάποιας ηλικίας. Έχω κερδίσει πολλούς αγώνες και Πρωταθλήματα και για εμένα είναι πολύ καλό που μάχομαι μαζί του και με τα άλλα παιδιά. Με κάθε αγώνα νιώθω ότι μπορώ να παραμείνω στην κορυφή. Είμαι χαρούμενος που καταφέρνω και παίρνω καλά αποτελέσματα στους αγώνες και στο Πρωτάθλημα".

 

Να σημειώσουμε ότι μόνο ένας αναβάτης - στην ιστορία του Πρωταθλήματος - έχει καταφέρει να κερδίσει τον Παγκόσμιο Τίτλο στην παρθενική του παρουσία στην κατηγορία: Ο Kenny Roberts το 1978.

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Το άξιζαν!

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Μου λείπει..!

Χορηγοί