• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Μου λείπει..!
Ανυπομονώ να βρεθώ πάνω στην RCV!
Νέα 23/07/2013 - 12:44

Για πρώτη φορά, μετά τη Βαλένθια πέρυσι, ο Casey Stoner θα ανέβει και πάλι στη μοτοσυκλέτα της Honda, ως δοκιμαστής της ομάδας. Ο δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής άφησε τους αγώνες MotoGP στο τέλος της περασμένης σεζόν, ενώ από τότε κυκλοφορούν ανά καιρούς φήμες ότι θα κάνει μερικές έκτακτες συμμετοχές, κάτι που πλέον θεωρείται απίθανο.

 

Μέσα στους επόμενους μήνες, ο Αυστραλός θα κάνει τέσσερεις δοκιμές στο Motegi με το τμήμα R&D (Έρευνα & Εξέλιξη) του HRC, δουλεύοντας στην εξέλιξη της RC213V και στη μοτοσυκλέτα των ιδιωτών που η Honda θα διαθέτει σε ομάδες από το 2014. "Έχουν περάσει περίπου 7 μήνες από τότε που έφυγα και είμαι οκ με την απόφασή μου αυτή", τόνισε ο Αυστραλός, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο για ενδεχόμενη επιστροφή του. "Μου λείπει η RCV και είμαι πολύ χαρούμενος που το HRC μου ζήτησε να κάνω μερικές δοκιμές φέτος. Αυτό θα μου επιτρέψει να διασκεδάσω, οδηγώντας μια MotoGP μοτοσυκλέτα. Ανυπομονώ να την οδηγήσω και να δω πως άλλαξε από πέρυσι. Θέλω να ευχαριστήσω τη Honda γι' αυτήν την ευκαιρία".

 

Από την πλευρά του, ο Shuhei Nakamoto, αντι-Πρόεδρος του HRC, τόνισε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την επιστροφή του Casey. Γνωρίζει πολύ καλά τη μοτοσυκλέτα και είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσει τους μηχανικούς μας με την εξέλιξη της RC213V. Παράλληλα, θα του ζητήσουμε να δοκιμάσει και τη νέα μοτοσυκλέτα των ιδιωτών και θα του ζητήσουμε τη γνώμη του, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό σύνολο για του χρόνου!"

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ο Marquez είναι... εγώ!

« Προηγούμενο άρθρο

Laguna: Φωτογραφικό 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα