• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Περίεργα πράγματα!
Hayden: Δεν είναι και το πιο εύκολο Σ/Κ για μένα
Νέα 21/07/2013 - 16:19

Οι Andrea Dovizioso και Nicky Hayden δεν πέτυχαν τα αποτελέσματα που θα ήθελαν, τη δεύτερη ημέρα στη Laguna Seca και θα ξεκινήσουν τον αγώνα από την τρίτη και τέταρτη σειρά αντίστοιχα.

 

Ο Ιταλός άσος θεωρεί ότι το αναβαθμισμένο πλαίσιο είναι σε καλό δρόμο εξέλιξης, αν και παραδέχεται ότι να πετύχει ένα καλό πλασάρισμα από την 8η θέση της σχάρας εκκίνησης, θα είναι ένα δύσκολο έργο. "Δυστυχώς δεν κατάφερα να κάνω έναν καλό γύρο σήμερα... είναι ένα περίεργο Σ/Κ αυτό, υπό την έννοια ότι είμαστε πιο γρήγοροι από άλλες φορές, ωστόσο αν δούμε το ρυθμό των υπολοίπων που είναι μπροστά μας, είναι πολύ καλός και δύσκολα θα κερδίσουμε θέσεις. Όπως και να 'χει θα συγκεντρωθούμε στο δικό μας ρυθμό και θα προσπαθήσουμε να είμαστε σταθεροί. Στόχος μας είναι να κάνουμε όλο τον αγώνα κάτω από 1:23!"

 

Το πρόβλημα με την υποστροφή συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Nicky Hayden, με το τελευταίο περιθώριο για τον Αμερικανό άσο να είναι το αποψινό ζέσταμα. Εκεί, ο Nicky θα προσπαθήσει να βρει λύσεις στο πρόβλημά του, αλλάζοντας κάποιες ρυθμίσεις, ώστε να κάνει έναν αξιοπρεπή αγώνα. "Είναι ένα δύσκολο Σ/Κ για εμένα. Κάναμε πισωγύρισμα στα τέταρτα ελεύθερα και ο χρόνος μου στις κατατακτήριες δεν ήταν και ο καλύτερος. Η έλλειψη πρόσφυσης με ταλαιπωρεί και παρά το ότι ο χρόνος μου δεν ήταν και τόσο άσχημος, χάσαμε την ευκαιρία να ανεβούμε μερικές θέσεις. Μέχρι στιγμής δεν είναι το Σ/Κ που ήλπιζα, αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει και θα δούμε τι θα γίνει στον αγώνα".

 

Επόμενο άρθρο »

Laguna: Ο Bradl 1ος και στο ζέσταμα!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Ένα λάθος του στέρησε την pole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα