• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ένα λάθος του στέρησε την pole
Pedrosa: Είμαι κοντά στο να κάνω καλό αγώνα!
Νέα 21/07/2013 - 15:37

Παρά την πτώση του στα τελευταία λεπτά των κατατακτηρίων, ο Marc Marquez κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση και να ξεκινήσει από την πρώτη σειρά το σημερινό αγώνα. Ο Marquez, ο οποίος είχε τον καλύτερο χρόνο στα τρίτα ελεύθερα, έπεσε στην έκτη στροφή και δεν κατάφερε να γυρίσει εγκαίρως στο box του. Παρ' όλα αυτά, το 1:21.193 ήταν αρκετό για να του χαρίσει τη δεύτερη θέση.

 

"Είμαι χαρούμενος, διότι παρά την πτώση θα ξεκινήσω δεύτερος στο grid, στην πρώτη μου παρουσία στο USGP", παραδέχτηκε ο αναβάτης της Repsol. "Προφανώς και θα ήθελα την pole, αλλά ένα λάθος στην 6η στροφή δεν μου το επέτρεψε. Έχασα το μπροστινό και δεν κατάφερα να σώσω την πτώση. Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά κι έχουμε δυνατό ρυθμό, έτσι είμαι βέβαιος ότι αύριο θα έχουμε έναν καλό αγώνα".

 

Ο Dani Pedrosa δεν πήρε μέρος στα τρίτα ελεύθερα, για να μην πιέσει κι άλλο τον τραυματισμένο του ώμο, γνωρίζοντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα είχε το πάνω χέρι στις ΚΑΤ1. Έτσι κι έγινε, με τον Ισπανό διεκδικητή να περνά εύκολα στις ΚΑΤ2. Εκεί, με έναν καλό χρόνο στο 1:21.728 έφτασε μέχρι την έβδομη θέση.

 

"Σήμερα τα πράγματα ήταν καλύτερα. Ήμουν σε θέση να πάω πιο γρήγορα και κατάφερα να περάσω στις ΚΑΤ2", εξήγησε ο Ισπανός άσος. "Η έβδομη θέση είναι καλή και είμαι χαρούμενος μ' αυτή, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ήμασταν καλοί και αύριο ευελπιστούμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα".

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Περίεργα πράγματα!

« Προηγούμενο άρθρο

Θανατηφόρος τραυματισμός του Antonelli στην Μόσχα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα