• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Melandri κέρδισε τον 1ο Αγώνα στη Μόσχα
Ξεκίνησε σε στεγνό και τερμάτισε στη βροχή ο Αγώνας
Νέα 21/07/2013 - 13:49

Ο Marco Melandri (BMW Motorrad Goldbet) πήρε την 3η του φετινή νίκη, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Φέτος και στα SBK υπάρχει ο κανόνας “flag-to-flag” σε περίπτωση βροχής, δηλαδή αλλαγής ελαστικών από σλικ σε βροχής αν ο αγώνας ξεκινήσει σε στεγνό και βρέξει στη συνέχεια. Ο Ιταλός μπήκε στα πιτς για αλλαγή ελαστικού στο τέλςο του 20ου γύρου, όταν η βροχή ήταν δυνατή και τα σλικ δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν. Με ένα γρήγορο pit-stop ο Melandri μείωσε τη διαφορά του από τον ομόσταυλο Chaz Davies, τον οποίο πέρασε και μάλιστα του έκανε διαφορά 7'' στο τέλος, κάνοντας το 1-2 για την BMW.  

 

O Ayrton Badovini (Team Ducati Alstare) έδωσε στην 1199 Panigale R το πρώτο της βάθρο, χάρις σε μια πολύ καλή απόδοση στο τελευταίο μέρος του αγώνα, στο βρεγμένο, περνώντας στον προτελευταίο γύρο τον Jonathan Rea (Pata Honda World Superbike).

Ο τραυματίας Sylvain Guintoli (Aprilia Racing Team) τερμάτισε 6ος πίσω από τον Michel Fabrizio (Red Devils Aprilia), παρά τον βγαλμένο του ώμο. Έτσι πέρασε και πάλι στην πρωτοπορία του Πρωταθλήματος, αφού ο Tom Sykes (Kawasaki Racing Team) αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα και εγκατέλειψε, με τη μοτοσυκλέτα του να παίρνει φωτιά στον 4ο γύρο. Πολλές πτώσεις, μεταξύ των οποίων των Carlos Checa (Team Ducati Alstare), Jules Cluzel (FIXI Crescent Suzuki), Davide Giugliano (Althea Racing Aprilia), Eugene Laverty (Aprilia Racing Team), Leon Haslam (Pata Honda World Superbike), Lorenzo Savadori (Team Pedercini Kawasaki) και Vittorio Iannuzzo (Grillini Dentalmatic BMW), έφεραν μόλις 11 οδηγούς στη σημαία τερματισμού.

 

Επόμενο άρθρο »

Ιστορική pole o Bradl!

« Προηγούμενο άρθρο

USA KAT: Την έκπληξη ο Bradl!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα