• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ψάχνει το ρεκόρ ο Marquez!
Pedrosa: Ούτε νίκη, ούτε βάθρο στη Laguna
Νέα 20/07/2013 - 10:28

"Στα πρώτα ελεύθερα, το πιο σημαντικό ήταν να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να κάνουμε μικρά βήματα...", τόνισε ο Marc Marquez, ο οποίος - στην πρώτη του απόπειρα στην αμερικάνικη πίστα της Laguna Seca - κατάφερε να σημειώσει τον καλύτερο χρόνο της χτεσινής ημέρας.

 

Οι καιρικές συνθήκες είχαν βελτιωθεί χτες το μεσημέρι - ώρα Αμερικής - κάτι που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο 20χρονος αναβάτης, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:22.040 στον 14ο από τους 24 γύρους που ολοκλήρωσε. "Στα πρώτα λεπτά ήμουν λίγο αγχωμένος πάνω στη μοτοσυκλέτα, είναι μια ολοκαίνουργια πίστα για εμένα, αλλά είναι διασκεδαστική. Είναι στενή και μικρή, με πολλά σαμαράκια, έτσι μου πήρε λίγο χρόνο να τη συνηθίσω. Στα δεύτερα ελεύθερα όλα ήταν πιο εύκολα, άρχισα να το διασκεδάζω και βρήκα έναν διόλου άσχημο ρυθμό! Ήμασταν οι πιο γρήγοροι, αλλά ο χρόνος μας είναι λίγο μακριά από το ρεκόρ πίστας. Είμαι χαρούμενος και θα δούμε αν αύριο θα συνηθίσουμε πιο πολύ την πίστα".

 

Ο ομόσταυλός του Dani Pedrosa, δεν πήρε μέρος στα πρώτα ελεύθερα και βγήκε για πρώτη φορά στην πίστα το μεσημέρι. Ο βετεράνος του HRC δεν έδειξε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και ακόμα ταλαιπωρημένος από τον τραυματισμένο του ώμο, το μόνο που κατάφερε ήταν η 11η θέση. "Ήταν δύσκολο να οδηγήσω στην κατάστασή μου", παραδέχτηκε ο Dani, ο οποίος πρέπει να σημειώσει μεγάλη βελτίωση σήμερα, αν θέλει να περάσει απευθείας στις ΚΑΤ2 το απόγευμα.

 

"Πρέπει να ξεκουραστώ και να ανακτήσω ενέργεια για αύριο, ώστε να υπομείνω και πάλι τους πόνους. Για να είμαστε ρεαλιστές, το να κερδίσουμε τον αγώνα εδώ δεν είναι ένας εφικτός στόχος. Ενδεχομένως πρέπει να ξεχάσουμε και το βάθρο, ωστόσο θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσω να μειώσω στο ελάχιστο το πλεονέκτημα που θα έχουν οι αντίπαλοί μου σε βαθμούς. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για τα μηνύματα συμπαράστασης που μου στέλνουν".

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Έχω εμπιστοσύνη στη M1

« Προηγούμενο άρθρο

USA ΕΔ2: Super Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα